2777
2789
عنوان

بغضم گرفت

362 بازدید | 26 پست

بابام از بعد فوت مامانم دائم داره اذیتم میکنه الان زده کمدمو شکسته و تموم در و شیشه هاش شکسته خسته شدم از دست همشون نمیتونم اصلا بابامو تحمل کنم خیلی خستم بابام خیلی ظالمه وای خسته شدم دیگه چرا اخه وسایلامو شکسته 

مامان ببخشید نمی دونستم اخرین باره میبینمت. ولی من دلم پر میکشه واسه اینکه یه بار دیگه ببینمت. دل تنگ چهره ای هستم که نمیدانم خاک با او چه کرده است.دنیایی که مادرم رو در نوجوانی از دست دادم قشنگ نبود و قشنگ نخواهد شد 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

زن خوب بگیر براش

ما الان شوهر عمه بابام بعد از فوت عمه بابام خیلی بد اخلاق شده بود الان براش زن گرفتن اینقد خوب شدههه

بچه هاش رو هم اینقدر دوست داره که خدا میدونه

کاربری مال ۲ نفره🦥

یه جوری میگین زن بگیر براش انکار برای یه دختر آسونه😐

بعدم بره بگه بابا بیا برات زن بگیرم؟ 

به عمه هات بگو کاراشو

به هرکی احساس نزدیکی میکنی

خدا مادرتو رحمت کنه همنشین با خوبان باشن

حرز صغیر امام جواد مداوم تو دلت بخون 

منم داداشم اینطور بود

الان کلا کاریم نداره

هر وقت نخونم شروع میشه

رحیم کم عقل،چمن کم عقل ،نقی کم عقل(ارسطو پایتخت😊)(محض یادآوری .خلاصم کن از عشقایی که گاهی هست و گاهی نیست⚘بی خیال نه دنیا انقد وفا میکنه نه آدما اونقدر عمر.این نیز بگذرد.. بزرگترین معجزه و کمک الهی عقله و فکر ازش استفاده نکنیم حق اعتراض و ناشکری نداریم.😊کتابای خوب؛زنان زیرک ،زندگی خود را دوباره بیافرینید.کتابخانه نیمه شب،هبوط،از حال بد به حال خوب...لا اله الا الله زیاد بگید مشکلاتتون حل شه.اگه دلت شکسته قدرتو نمیدونن تنهایی مهجوری عب نداره غصه نخور چیزای خوب تو این دنیا همیشه مهجورن مثل مسجد،نماز و حتی خود خدا 😢وقتی میری دندانپزشکی،کلینک کاشت مو و فیشیال و... وقیمت ها رو میبینی.تازه قدر نعمت های رایگان خدا رو میدونی 😊🙃...افوض امری الی الله ولله بصیر بالعباد..برای کسی بمیر که برات تب کنه..وله که معلوم نیست چی میشه بپیچونی بهتر از بحثه

زن بگیر براش

تازه مامانم فوت کرده بعدشم کسی زن اون نمیشع همه میدونن شغلش چیه و چقدر ادم عوضیه 

مامان ببخشید نمی دونستم اخرین باره میبینمت. ولی من دلم پر میکشه واسه اینکه یه بار دیگه ببینمت. دل تنگ چهره ای هستم که نمیدانم خاک با او چه کرده است.دنیایی که مادرم رو در نوجوانی از دست دادم قشنگ نبود و قشنگ نخواهد شد 

چرا آخه؟ من شما رو یادمه

بس بدبختم همش داره اذیتم میکنه خسته شدم 

این مردها چقدر بی انصافی.

وای کاش بمیرم از دستش راحت بشم 

برو راه دور دانشگاه....ازدواج کن.....براش زن بگیرین...

زن که براش نمیگیرم چون هم پیره هم اینکه کسی باهاش ازدواج نمیکنه کل شهر میدونه شغلش چیه 

زن خوب بگیر براشما الان شوهر عمه بابام بعد از فوت عمه بابام خیلی بد اخلاق شده بود الان براش زن گرفتن ...

عزیزم اخه کسی با بابام ازدواج نمیکنه همه میدونن شغلش چیه  و اخلاقش چیه