2777
2789
عنوان

خانما نمیفهمم

79 بازدید | 6 پست

یه سوال شنیدین میگن البته خانما اکثرا میگن لباس جنسیت نداره !! بابا کلا خیییلی ولع لباس دارین حالا بنظر من چون خودشون لباسهای مردونه میپوشن این نظر رو میدن ، و بعنوان یه پسر جسارتا باید عرض کنم اصلااااا بهتون نمیاد لباس پسرونه، آخه خیاط هستم خودم وقتی از برش و الگو تا دوخت و دکمه و تکمیلی زمین تا آسمون زنانه مردانه باهم فرق دارن چطور انتظار دارین به تن تون بشینه!!؟؟ بخدا وقتی یه خانمی لباس پسرونه میپوشه اصن سرشونه ها سرجاش نیس,بعد خود خانم فیزیک شون کوچیکتره اما کفشا ده برابر بدنش افتضاحححح،

انگار یه لباس رو تو جا لباسی آویزون کردن!! کت و شلوار رو ک نگم🤦🤦🤦🤦

و در آخر این شعار تا حدی خنده داره ک یه مرد دامن و بلیز بپوشه، خداییش افتضاح نیس؟؟؟!

و بــیـن👈 مـغـرور👉 بــودن و👈 بیـشعـور👉 بودن تـفاوتـهای ظـریفیست 

وقتی ابرو برمیدارن مو رنگ میکنن به دامن هم میرسه 

بعضی لباسا هم واقعا جنسیت نداره شما حرص نخور

غرض رنجیدن ما بود از دنیا... حاصل شد.......خدایااز سقف اتاقم یاد تو میچکد باران بند بیاید از این خانه می روم🌻
وقتی ابرو برمیدارن مو رنگ میکنن به دامن هم میرسه بعضی لباسا هم واقعا جنسیت نداره شما حرص نخور

آفرین درستش اینه قبول دارم بعضضضضی لباس ها جنسیت ندارن ،اما دقیقا جواب خودتونو دادین بعضی لباس ها به تن خانما در حد ابرو برداشتن یه پسر زنندست پس هرچی سر جای خودش 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

افتضاح تر از اون آقایونی هستن که لباسهای بدن نما میپوشن مثلا آقایونی که شلوارهای جذب میپوشن رو هرگز ...

بله تایید میکنم واقعا افتضاح تر هست و تعصبی نداریم هیچ وقت معیار سنجش یک نفر یا عده کمی نیستن،.  و خواستم ازتون بپرسم اگه موافق جنسیت نداشتن لباس هستین میشه بعنوان نمونه یه مورد لباس زنانه بگین تا یه پسر بتونه بپوشه؟

وقتی ابرو برمیدارن مو رنگ میکنن به دامن هم میرسه بعضی لباسا هم واقعا جنسیت نداره شما حرص نخور

ببخشید میشه ازین بعضی لباس ها یه موردشو بهم بگین بعنوان نمونه یه لباس زنانه  ک بشه یه پسر بپوشه 

بله تایید میکنم واقعا افتضاح تر هست و تعصبی نداریم هیچ وقت معیار سنجش یک نفر یا عده کمی نیستن،. و خ ...

موافق جنسیت لباس هستم و معتقدم هر جنسی باید لباس مختص خودش رو بپوشه به همین خاطر هیچ لباس زنونه ای رو به آقایون پیشنهاد نمیدم و بالعکس