2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قبلا  همش فکر‌میکردم‌بهش ولی بخاطر  مامانم و‌بابام هیچوقت نخواستم‌عملی کنم ابروشون 

الان بخاطر دخترم‌ حتی دیگ‌فکرم‌نمیکنم‌خسته میشم کم‌میارم ولی نه

پدر پشتم‌شکست از رفتن تو 🥀پدر شادی تموم شد توغم تو🥀پدر اون‌همه حرفات کجا رفت🥀همه رفتن بعداز رفتن تو‌🥀پدر تنها شدم‌تنهایی سخته😭😭بابای نازم‌بابای قشنگمدلم‌برات تنگ شده خیلیییی دلم‌برات تنگه لعنت به روزی که رفتی لعنت به لحظه ای که برااخرین بار پاهات و‌بوسیدم لعنت به لحظه ای ک‌ نشستم تا روی صورت ماهت خاک‌ریختن لعنت به همه لحظه هایی که تو‌نیستی اخ که پشتم شکست بعد تو همه خوشیمون باخودت بردی🖤🖤🖤
قبلا همش فکر‌میکردم‌بهش ولی بخاطر مامانم و‌بابام هیچوقت نخواستم‌عملی کنم ابروشون الان بخاطر دخترم‌ ...

چه جالب من هیچوقت به خاطر دیگران نبوده که انجامش ندادم 

نه گریه های مامانم نه بابام اصلا ذره ای برام اهمیت ندارن چون ادما تا زنده بودن باید قدر بدونن و به هم سخت نگیرن فقط به خاطر خدا و بعد خودم انجامش نمیدم

اره الان رسیدم دارم متاسفانه ادامه میدم از خونه شوهر رونده شدم داشتم اگهی های خوابگاه دخترانه میدیدم ...

منم این حس داشتم:) از سن ۱۶ سالگی خیلی حس بدیه درک میکنم انگار نون خور اضافیم خواستم ازدواج کنم بعد یکی بهم گفت از چاله میافتی تو چاه نکن نکردم:) و دلم میخواد هرچه زودتر درسم تموم کنم برم خوابگاه دانشگاه دور شم

چه جالب من هیچوقت به خاطر دیگران نبوده که انجامش ندادم نه گریه های مامانم نه بابام اصلا ذره ای برام ...

ولی من فقط بخاطر بابام‌و‌مامانم الان ک بابام نیست پیشم بازم بخاطر اون انجام‌نمیدم‌تموم‌امیدم اینه تو دنیای دیگه همدیگه رو‌ببینیم دوست ندارم جایی برم ک ازش دورتر بشم

پدر پشتم‌شکست از رفتن تو 🥀پدر شادی تموم شد توغم تو🥀پدر اون‌همه حرفات کجا رفت🥀همه رفتن بعداز رفتن تو‌🥀پدر تنها شدم‌تنهایی سخته😭😭بابای نازم‌بابای قشنگمدلم‌برات تنگ شده خیلیییی دلم‌برات تنگه لعنت به روزی که رفتی لعنت به لحظه ای که برااخرین بار پاهات و‌بوسیدم لعنت به لحظه ای ک‌ نشستم تا روی صورت ماهت خاک‌ریختن لعنت به همه لحظه هایی که تو‌نیستی اخ که پشتم شکست بعد تو همه خوشیمون باخودت بردی🖤🖤🖤
منم این حس داشتم:) از سن ۱۶ سالگی خیلی حس بدیه درک میکنم انگار نون خور اضافیم خواستم ازدواج کنم بعد ...

اره همینطوره منم از چاله رفتم تو چاه 

الان همین نیم ساعت پیش بابام نعره میزد تهدید میکرد ولی با خودم میگفتم اگه شوهرم بود الان داشت محکم میکوبید تو سرم‌

پس بدو بدترن 

و فقط باید به فکر تنهایی و استقلال باشم

شما هم همینکارو کن