2777
2789
عنوان

دادگاهی دارم ک عموم منو کتک زد

934 بازدید | 67 پست

۲ سال پیش  زن عموم داشت کوچه رو جارو می‌کشید ک من رو پنجره اومدم بهم گفت  اشغال ریختی  و.... کلی فهش و بدو بی راه.

بعد گفت بیا پایین  ببینم  پرو بی شخصیت.

من هیچی نگفتم و فحاشی کرد.

بعد نمیدونم ب شوهرم چی گفت ک   شوهرم هم از سرکار اومد بهم گفت دروغگو و خر اب و...

گفتم هرچی زن عموم میگ توبایدبگی؟

شوهرمگفت طلاق و رفت.

فردا ک شد.

نمیدونم زن عموم چی گفت ک عموم با بیل ب در حیاطمون حمله کرد و نتونست باز کنه..

پس فردا ک شد گفتم‌چرا فهش میدی ما چیکار کردیم؟ اگه اشغتل ریختیم در بزن.بعد توزندگی‌منم دخالت نکن ب شوهرم چیزی گفتی فهمیدم.

یهو خ

موهامو کشید منو زد همه جامو کبود کرد .زن عموم فربه و چاق.

وقتی پشت کمرمو زد نفسم قطع شد، افتادم پایین و داشتم از حال میرفتم  .مادرم اومد جدا کنه مادرمو کشون کشون  از در حیاط ما، برد سمت حیاط خودش ..بعد تا دید مردم دارن میان خودشو زد لخت کرد، مردم اومدن جمع شدن همه بما حرف زدن.  پشت زن عموم بودن...

بعد شوهرش اومد مادرمو  ب سقف آویزون کرد و با بیل زد تو کمرش مادرم  تازه عمل کرده بود شکمشو، بیهوش شد  و ازش خون اومد.بعد زد ب کمر و زانوی چپم ، ک یکسال بیشتره نمیتونم راه برم. 

فیلم گرفتیم محکوم شدن.. رضایت دادیم.. الان امسال. شوهرم ماشینو دم در حیاط ما پارک کرد. . عموم  هم باید دم درحیاط خودش پارک میکرد، لی اومد پشت سر ماشین شوهرم جفت پارک کر د.

هوا بارونی و تاریک بود تیر برق لامپ نداشت..

ما سوار ماشینمون شدیم موقع استارت  برخورد جزئی داشتیم با ماشین عموم، ماشین عموم سپر پلاستیکی ترک گرفت ماشینش ، شوهرم هزینه رو درآورد گفت ۲۰۰ هزار تومن یکی برات میخرم نو..

الان میخوام زنمو ببرم دکتر.

من ۱ ساله بخاطر عموم دارم میرم دکتر.

اومد یقه شوهرمو گرفت، زنشم اومد توماشین بهم کلی فحاشی و تهمت و بشوهرم.بعد زنگ زدن مامور بیاد کروکی بکشه،.

بعد براد زن عموم گفت نمیخاد کروکی بیان.

فردا برو بخر .

ما فردا رفتیم خریدیم. بهانه آورد ک  سپر ۱ تومنی میخام.

یک تومنی خریدیم.

گفت اینو نمیخوام سفارشی اهنی میخوام.

اهنی گفتیم ندارن. پرایده.

هیچی زنش ظهر ۱۲ تا ۸ شب توکوچه دادو بیداد همه رو جمع کرد ک زدیم و فحاشی کردیم.

ما کاری نداشتیم گفتیم بزار هرچی میگه بگه.

بعد رفتیم آمپول بزنیم از دم در  حیاطمون منو جوری مشت زد قلیمو درد میکنه هنوز‌

منو بعدش جوری هول  داد  ک افتادم زمین.

همسایه ها هم پشتش. مادر پدرم خونه نبودن.

مادر پدرم ب همسایه ها زنگ زدن و پشت عموم و زنش بودن و  دروغ پشت ما حرف زدن.

ی فیلم دارم مال ۲ سال پیش .

ی فیلم ک فحاشی کرد . کلمه ج ن د فقط بود تاریک بود تصویر نبود . چیکارکنم. دیه پامم باید بگیرم. پرونده ۲ سال پیشم باز کنم.

بعد برادر زن عموم و عمو و زن عموم مارو تهدید کردن.

ما شکایت کردیم ک فقط فحاشی کردن و زدن.

درمورد تهدید چیزی نگفتیم.

بعدش عموم و زن عموم شکایت کردن ک ما زدیم فحاشی کردیم تهدید کردیم اسل حه داشتیم و شاهدم دارن مثلا همسایه ها  هه. 

چطور همسایه ها ب در میخان شهادت بدن؟؟

چطور ثابت کنم. با فیلم میشه؟ 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام عزیزم اون موقع ک زد نرفتید پزشکی قانونی؟

۲ سال پیش بود. رفتیم فقط کبودی رو نوشت.

ام آر ا نداده بودم.

بعد از ۴ ماه خودشو نشون داد . یکسال نیمه نمیتونم راه برم

از سقف آویزون کرد مگه میشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟

ما از تو به غیر تو نداریم تمنا.... حلوا به کسی ده که محبت نچشیده.  🇵🇸🇮🇷 به نیت آزادی فلسطین ، نابودی ظالمین جهان و ظهور امام عصرمون یه صلوات بفرست 🌷🌷

نباید رضایت میدادی 

برو شکایت کن برای همه اش حتی فحاشی هم جرم داره 

پرونده سال پیش را باز کن بگو پشیمون شدم و پدرشون را دربیار پرو ها

پدر مادرت طرف کی هستن؟

دوتا ترنم اصفهانی (کاربری دست دونفر است)
از سقف آویزون کرد مگه میشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟

اره. پدرم  آخرین لحظه اومد دستشو کشید. من رفتم منو زد. .

از سقف ک آویزون کرد اخرای کارش بود. اولش کلی زد بعدش بی جان ک شد خواست آویزونش کنه.چشاش قرمز بود.