2777
2789
عنوان

من معلم سال اول دبستان هستم🌱

| مشاهده متن کامل بحث + 420 بازدید | 29 پست

الان بهت فحش میدن

اینا فرهنگ برخورد با معلمو ندارن

وقتی این کاربیو زدم با خودم گفتم اصلا تاپیک نمیزنم 😁و فقط نظر میدم اما نتونستم دووم بیارم باز تاپیک زدم😫 راز دوستانی که صفر تاپیک دارن چیه؟🤔

😂الانم بعضیا اینو میگنمیگن بزن ،تنبیه کن ،دلمون خنک شه

چقدر سطحشون پایینه

کجا درس میدید مگه

عزیزم من پسرم کلاس اوله راضیم خیلی

همینکه دعوا نمیکنه داد نمیزنه 

خوبم درس میده کافیه خیلی صبوره معلمشون خدا خیرش بده

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تبیعض بین بچه ها نباشه ...با یه برچسب به بچه میشه بهش اعتماد به نفس داد... 

کلاس خسته کننده نباشه 

خدا دردهای تو را می بیند، او فرصت های جدیدی برای تو فراهم می کند، فرصت های بزرگ تر و بهتر از قبل …
چقدر سطحشون پایینهکجا درس میدید مگهعزیزم من پسرم کلاس اوله راضیم خیلیهمینکه دعوا نمیکنه داد نمیزنه خ ...

خداروشکر عزیزم 

ما ک بچههارو نمیزنیم هیج وقت ،همچین حقی نداریم ،اگر هم یک درصد داشیم فکر نکنم کسی اینکار رو انجام بده 

اونم بچه سال اول ....

فقط 7 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
تبیعض بین بچه ها نباشه ...با یه برچسب به بچه میشه بهش اعتماد به نفس داد... کلاس خسته کننده نباشه

بیشترین مشکلات ما با بچه‌ها نداشتن قانون و نظم هست ،متاسفانه خیلی‌ها مشکل دارن ....

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بیشترین مشکلات ما با بچه‌ها نداشتن قانون و نظم هست ،متاسفانه خیلی‌ها مشکل دارن ....

بله تبعیض بین بچه زرنگ و متوسط درست نیست .. معلم بچه من به بغل دستی همیشه برچسب میداد چون خیلی بالاتر از کلاس اول بود و به بچه من که در حد متوسط رو به بالا بود برچسب نمی داد .. طفلی بچم یک هفته گریه کرد و میگفت اخه من که درسم خوبه .. و من همش بهش میگفتم معلم یادش رفته و این باعث شد اعتماد به نفسش پایین بیاد ‌‌ 

خدا دردهای تو را می بیند، او فرصت های جدیدی برای تو فراهم می کند، فرصت های بزرگ تر و بهتر از قبل …
بله تبعیض بین بچه زرنگ و متوسط درست نیست .. معلم بچه من به بغل دستی همیشه برچسب میداد چون خیلی بالات ...

ما حتا به بچه‌های ضعیف هم بها میدیم تا حس کمبود نکنه و تشویق بشه برا درس خوندن 

اگر هم ضعفی هست با خانواده صحبت بشه

1
5
10
15
20
25
30
35
40