2777
2789

اینکه یه مرد میتونه تا آخر عمر زنشو طلاق نده یا مانع تحصی و شاغل بودنش بشه     از اون طرف هم زن می تونه بره دادگاه و با مهریه اموالشو بکش بالا   والا ما خودمون هم داداش داریم دوس نداریم قربانی مهریه بشه    بیشتر طلاق ها هم سر این ضعف قانونه

اگ بخوام خلاصه بگم 

اکثریت اینجورین ک دامادم برا دخترم مهریه سنگینشو قبول کنه از گل نازکتر ب دخترم نگه ولی عروسم غلط کرده ک بخواد ک مهریه سنگین بخواد باید غلام حلقه ب دوش پسرمم بشه تازه .

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اگ بخوام خلاصه بگم اکثریت اینجورین ک دامادم برا دخترم مهریه سنگینشو قبول کنه از گل نازکتر ب دخترم نگ ...

خب معلومه هر کس به نفع بچه خودش فکر می‌کنه..خودت باشی دخترتو ول می‌کنی میری سمت داماد و منافعش؟

خب معلومه هر کس به نفع بچه خودش فکر می‌کنه..خودت باشی دخترتو ول می‌کنی میری سمت داماد و منافعش؟

الان از کامنت من این برداشتو کردی؟

منظورم اینه همونقدر ک دوس داریم ب دخترمون احترام گذاشته بشه همون حسو ب عروسمونم داشته باشیم . یا عروس ادم نیس شوهزش بهش احترام بزاره؟ 

ی تعادلی باید باشه این وسط 

ولی خودمون هم دوس نداریم مثلا پسرمون یا داداشمون هم قربانی مهریه بشه

اگه بگم الان ما داریم رسم طلاق مهریه زنداداشموم گفتیم اجرا بزاره باورت میشه بعضی اوقات لازم بی فکری های مثل داداشم بشینه سرجاش

من ی مادرم ی زن که تمام دغدغه اش بچه اش امیدوارم هیچ پدرومادری امتحان نشه  الهم صل ال محمدوال محمد و عجل فرجهم

اگه بگم الان ما داریم رسم طلاق مهریه زنداداشموم گفتیم اجرا بزاره باورت میشه بعضی اوقات لازم بی فکری ...

خب بزاره اجرا که زندگی مشترکشون تموم میشه  مهریه بزاره اجرا که ینی تموم شدن ازدواح

خب بزاره اجرا که زندگی مشترکشون تموم میشه مهریه بزاره اجرا که ینی تموم شدن ازدواح

نه سنگین داداشم نداره بده مطمنیم اونجوری اون گیس بریده دست از سرش برمیداره

من ی مادرم ی زن که تمام دغدغه اش بچه اش امیدوارم هیچ پدرومادری امتحان نشه  الهم صل ال محمدوال محمد و عجل فرجهم

متاسفم ایشاالا اتفاقات خیر و مثبت تو زندگیت بیفته

ممنون عزیزم فدات دعای خبرت ممنون