2777
2789

اصلا ب زندگی بقیه نگا نکن

زندگی پدرمادرتو ببین . همون مشکلاتو توام با شوهرت خواهی داشت حالا چ بسا یکم بیشتر . مگ اینکه واقعا بختت سفید باشه بری عشقو حال ک بازم همونان مشکل هس

من ترجیحم تا ابد مجردیه .

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اصلا ب زندگی بقیه نگا نکنزندگی پدرمادرتو ببین . همون مشکلاتو توام با شوهرت خواهی داشت حالا چ بسا یکم ...

قربون دهنت مادرم هرچی کشید و میکشه منم لحظه به لحظه اشو دارم میکشم

من تازه توی نامزدی هستم تا الان بزرگ ترین سختیش به نظرم یکی محدودیت و یکی دغدغه های زیاده وقتی مجردی به فکر خونه و پول و ساپورت عاطفی کسی نیستی و اینکه اختیار تفریحات و هزینه هات و پوشش و رفت و آمد آدم باخودشه ( به شرطی که خانواده سخت گیر نباشن) ولی بعد ازدواج کلا تو همه چیز ردپای یه نفر دیگم هست

اصلا ب زندگی بقیه نگا نکنزندگی پدرمادرتو ببین . همون مشکلاتو توام با شوهرت خواهی داشت حالا چ بسا یکم ...

میفهمم چی میگی ولی تا ابد مجرد موندن هم نمیشه ی زمانی هر کس درگیر خانواده خودش میشه دیگه ن دوستی میمونه نه آشنایی بعد تو تنهایی خب آدم پژمرده میشه

لطفا جای خدا نباشید. 
خدا بهتون ارامش ببخشه کلا چ شوهر چ خانواده ناباب از اب دربیان تا دم مرگ بدبختیشون بیخ گوش ادمه

من فقط تو دنیا دارم نفس خشک میکشم 

الان افسردم نای ادامه ندارم 

خیلی بده بهت بگن همینم ک هستم خوشت نمیاد هررررررررری 

مجردی مسئولیت کمتره 

مجبور نیستی آشپذی و خونه داری کنی ، معمولا مامانت انجام میده .

پدر مادری که دختر بیست سی ساله دارن معمولا توی سی چهل سال زندگی مشترکی که کردن وضعیت مالی بهتری ساختن تا یه پسر بیست سی ساله که تازه سه چهار ساله وارد جامعه شده ، آدمم که نمیتونه نسبت به مشکلات مالیه شوهرش بی تفاوت باشه .

البته خوبی هم داره مثلا رییس خونه ی پدری ، مادرم بود . من حتی حق نداشتم تو اتاق خودم کسب و کارمو شروع کنم چون مامانم حوصله نداشت اتاق خوابمو کارگاه کنم . ولی الان یه اتاق واسه من و شوهرمه یه اتاق هم کارگاه منه . پدر مادرم مذهبی بودن ، با اینکه من آزاد میگشتم ولی باید غر زدن هاشون رو تحمل میکردم . اما شوهرم کاملا آزاد منو گذاشته و غر هم نمیزنه