2777
2789
عنوان

شوهرم همه چیزو به مامانش میگه

98 بازدید | 12 پست

سلام شوهر من عادت داره هرچیز که میشه کوچک ترین چیزو برای مامانش میگه حتی چیزای که ربطی بهش نداره 

اگر باهم بحث کنیم به مامانشو خواهرش میگه نمیدونم چیکار کنم واقعا کلافه شدم

عادت میکنی و باهاش کنار میای

منم ۱۲ ساله شرایطم همینه

دوست عزیز ، با احترام ...اگ با نظرم مخالفی لطفا ریپلی نکن عزیزم  ، چون من حوصله ی بحث ندارم ! از نظر بنده شما حرف بعدیت هم درسته 😉 بی ادب ها ب هیچ عنوان ریپلی نکنن چون جوابشونو نمیدم ضایع میشن 😂🤣

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عادت میکنی و باهاش کنار میایمنم ۱۲ ساله شرایطم همینه

واقعا درک نمیکنم دلیل اینکاراشو بچم نیست ها ۳۰سالشه والا من که یک دختر ۱۸سالم اینطوری نیستم بخدا

با شوهرت صحبت کن بگو ک این اخلاق داره اذیتت میکنه

باهاش صبحت کردم ۱۰بار یکبارجدی صحبت کردم گفت بخواد اینجوری باشه کارمون به جاهای باریک میکشه ولی فایده نداشت

باهاش صبحت کردم ۱۰بار یکبارجدی صحبت کردم گفت بخواد اینجوری باشه کارمون به جاهای باریک میکشه ولی فاید ...

اون مرد ایده ال زندگی نیست 

بشین یه تصمیم جدی بگیر تا شروعه زندگی مشترکتونه

اینم در نظر بگیر ک یکم طول بکشه تا اخلاقهایی هم دستت‌ن بیاد و سال اول ازدواج سخته 

خسته از تعلیق 💔

واقعا درک نمیکنم دلیل اینکاراشو بچم نیست ها ۳۰سالشه والا من که یک دختر ۱۸سالم اینطوری نیستم بخدا

عزیزم دقیقا سن ما هم همینجوری بود ، اون ۳۰ من ۱۸

الآن که من ۳۲ و اون ۴۴ سالشه هنوزم همینه

هرجی هم ک شوهرم یادش بره بهش بگه خواهرش خودش زنگ میزنه میپرسه

شام چی خوردین

کی اوندین

کی کجا میرین

با کی میرین

کی میخوابین

کی بیدار میشین

کی میری آرایشگاه

چقدر میدی

کجا میری ارایشگاه

دوست عزیز ، با احترام ...اگ با نظرم مخالفی لطفا ریپلی نکن عزیزم  ، چون من حوصله ی بحث ندارم ! از نظر بنده شما حرف بعدیت هم درسته 😉 بی ادب ها ب هیچ عنوان ریپلی نکنن چون جوابشونو نمیدم ضایع میشن 😂🤣