2777
2789
عنوان

با یه نفر تازه اشنا شدم

167 بازدید | 30 پست

یکی دو هفته دیگه میشه سه ماه که باهمیم

برای ولنتاین نمیدونم چی بگیرم

چون برام تا الان کادو نگرفته اصلا نمیدونم چقدر قراره هزینه کنه برای همین فکر کردم یه کادوی کوچیک بگیرم که قیمت زیادی نداشته باشه بعد روز ولنتاین اگر کادوی کوچیکی اورده بود که همونو بدم اگر نیاورده بود و کادوش ارزش زیادی داشت بگم از انلاین شاپ کادوشو سفارش دادم هنوز نرسیده و برای اینکه دست خالی نباشم اینو اوردم تا زمانی که کادوی اصلی برسه 

بنظرتون این کار خیلی ضایع میشه؟

اگر اوکی نیست میشه ایده بدید چیکار کنم

چون واقعا می‌سوزم اگر برم هزینه زیاد کنم بعد ببینم یه شاخه گل ۵۰ تومنی اورده باشه😂🫴

چون یه بار بهم گفت معمولا برای مناسبت‌های مختلف به مادرش گل هدیه میده نمیدونم به منم گل هدیه بده یا چیز دیگه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب اول رابطست

من خودم همیشه برای هدیه دادن خیلی مایه میزارم 

و برام مهم نیست که چی در قبالش هم بگیرم

بار اول اینطوریم اگر دیدم طرف واقعا می ارزه بازم اینکار و میکنم اگر هم نه که میگم من در حد شأن خودم بهش هدیه دادم 

فکر نکنی پولدارما😅