سانیار۶۵۴ مدیر استارتر عضویت: 1396/10/08 تعداد پست: 204 عنوان بارداری 150 بازدید | 21 پست چرا کسی به منکمکنمیکنه 1396/10/09 | 22:03 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
الهام_ش21453 عضویت: 1392/04/06 تعداد پست: 8820 سوالت چیه ؟ 🌹⚘ الله لاَ إِلَهَ إِلاَّ هُوَ الْحَیُّ الْقَیُّومُ لاَ تَأْخُذُهُ سِنَهٌ وَ لاَ نَوْمٌ لَّهُ مَا فِی السَّمَاوَاتِ وَمَا فِی الأَرْضِ مَن ذَا الَّذِی یَشْفَعُ عِنْدَهُ إِلاَّ بِإِذْنِهِ یَعْلَمُ مَا بَیْنَ أَیْدِیهِمْ وَمَا خَلْفَهُمْ وَ لاَ یُحِیطُونَ بِشَیْءٍ مِّنْ عِلْمِهِ إِلاَّ بِمَا شَاء وَسِعَ کُرْسِیُّهُ السَّمَاوَاتِ وَ الأَرْضَ وَ لاَ یَۆُودُهُ حِفْظُهُمَا وَ هُوَ الْعَلِیُّ الْعَظِیمُ. لاَ إِکْرَاهَ فِی الدِّینِ قَد تَّبَیَّنَ الرُّشْدُ مِنَ الْغَیِّ فَمَنْ یَکْفُرْ بِالطَّاغُوتِ وَ یُۆْمِن بِاللّهِ فَقَدِ اسْتَمْسَکَ بِالْعُرْوَهِ الْوُثْقَیَ لاَ انفِصَامَ لَهَا وَاللّهُ سَمِیعٌ عَلِیمٌ.اللّهُ وَلِیُّ الَّذِینَ آمَنُواْ یُخْرِجُهُم مِّنَ الظُّلُمَاتِ إِلَی النُّوُرِ وَالَّذِینَ کَفَرُواْ أَوْلِیَآۆُهُمُ الطَّاغُوتُ یُخْرِجُونَهُم مِّنَ النُّورِ إِلَی الظُّلُمَاتِ أُوْلَئِکَ أَصْحَابُ النَّارِ هُمْ فِیهَا خَالِدُونَ.»
یاس296 عضویت: 1396/01/08 تعداد پست: 5435 چه کمکی می خوای دوستم خدایا فقط ازت می خوام محمدصادق❤️ و محمد علیمو ❤️سالم بذاری تو بغلم🌹
سانیار۶۵۴ مدیر استارتر عضویت: 1396/10/08 تعداد پست: 204 سوالت چیه ؟ دردتخمدان یک روز قبل پری نمیدونم چمه
nilp عضویت: 1396/05/29 تعداد پست: 11000 دردتخمدان یک روز قبل پری نمیدونم چمه منم درد تخدان دارم و نمیدونم باردارم یا قراره پری بشم.واسه منم ۴ روز مونده به پری.اگه فهمیدی علتش چیه به منم بگو😭 😍😍😍بالاخره نفس مامان دنیا اومد😍😍😍
سانیار۶۵۴ مدیر استارتر عضویت: 1396/10/08 تعداد پست: 204 منم درد تخدان دارم و نمیدونم باردارم یا قراره پری بشم.واسه منم ۴ روز مونده به پری. اگه فهمیدی علتش ... فقط دوازده ساعت صبر کن اگه پریودنشدم نشانه بارداریه😄😃
faezeh6828 عضویت: 1396/10/07 تعداد پست: 361 منم کمر درد وحالت تهوع دارم ولی درکنارش علائم پریودی هم دارم و از پریودم یک روز گذشته نمیدونم باردارم یانه دوست دارم دخترم تودليه مامان❤️❤️❤️ ممنون ميشم براى سلامتى دخترم صلوات بفرستين🌹🙏🏻
سانیار۶۵۴ مدیر استارتر عضویت: 1396/10/08 تعداد پست: 204 منم کمر درد وحالت تهوع دارم ولی درکنارش علائم پریودی هم دارم و از پریودم یک روز گذشته نمیدونم باردار ... امید داشته باش تو این شرایط یک روز به اندازه ی سال ارزش داره😊😊
faezeh6828 عضویت: 1396/10/07 تعداد پست: 361 امید داشته باش تو این شرایط یک روز به اندازه ی سال ارزش داره😊😊 یعنی به نظرت باردارم دوست دارم دخترم تودليه مامان❤️❤️❤️ ممنون ميشم براى سلامتى دخترم صلوات بفرستين🌹🙏🏻
faezeh6828 عضویت: 1396/10/07 تعداد پست: 361 امید داشته باش تو این شرایط یک روز به اندازه ی سال ارزش داره😊😊 من فقط این ماه اینطوری شدم البته عفونت زنان هم دارم بازم موندم باردارم یا از عفونتمه دوست دارم دخترم تودليه مامان❤️❤️❤️ ممنون ميشم براى سلامتى دخترم صلوات بفرستين🌹🙏🏻
سانیار۶۵۴ مدیر استارتر عضویت: 1396/10/08 تعداد پست: 204 منم زمان بارداریم درد تخمدان داشتم. تو رو خدا دقیق بگو چطوری بودی ریز ب ریز
سانیار۶۵۴ مدیر استارتر عضویت: 1396/10/08 تعداد پست: 204 یعنی به نظرت باردارم اگه تا حالا عقب ننداختی آره