2777
2789

تا دو نیمه شب بیداره. روزا تا ۱۱-۱۲ میخوابه. عصرا هم معمولا حدود ساعت ۵-۶ خوابش میبره. حدود یک ساعت میخوابه. نجربه ای در این زمینه اگر دارید ممنون میشم بگید

صبح بيدارش كن نزار بخابه برنامه بزار دو سه روزه اوكي ميشه.... صبح برنامه اي ك دوس داره مثلا برين بيرون 

ای خدای تنهاییِ من، چه بسا هر گره ای که در کار من می‌اندازی، همچون گره‌های قالی باشد که با آنها برای سرنوشتم، نقشی زیبا بیافرینی. هرچه مرمر ساییده‌تر شود، مجسمه زیباتر می‌شود.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بعد از ظهر هم نزار بخابه تا خوابش تنظيم شع.... بعدشم ساعتاي سه بايد بخابه تا چهار شش ك نميشه بخابه بعد طفلي معلومه نميتونه بخابه

ای خدای تنهاییِ من، چه بسا هر گره ای که در کار من می‌اندازی، همچون گره‌های قالی باشد که با آنها برای سرنوشتم، نقشی زیبا بیافرینی. هرچه مرمر ساییده‌تر شود، مجسمه زیباتر می‌شود.

خودت ساعت چند بیدار میشی؟ صبح بیدار میشی تلویزیون روشن کن چراغا رو کم کم روشن کن. یه چیزی که دوست داره بخر بزار زیربالشتش بگو پاشو ببین این زیر چه خبره. یا برین بیرون یه دوری بزنید. خوابش و باید تنظیم کنی واسه دو سه بعدازظهر.

پنج و شش خیلی دیره

شهدا شرمنده ایم 😢

اول باید خواب و زندگی خودتون رو تنظیم کنید. دختر منم دقیقا مثل دختر شماس تا 2 نصفه شب بیداره و کلی میره اعصابمون 😮

الان دو روزه اومدم خونه مامان بزرگ ساعت 10 شب میخوابه...صبح ساعت 9 بیدار میشه و خواب ظهرش سرجاشه 1 تا 2

تازه فهمیدم مشکل از خودمونه نه بچه .همسر من ساعت 3:30 ظهر از محل کار میاد تا نهار میخوریم میشه 4:30 تا دخترم بخوابه میشه 5. تا 7 هم میخوابه خوب انتظاری هم نباید داشته باشم که شب زود بخوابه و این روند اشتباه ادامه دارد.

خیلیا میگن بچه رو ظهر نخوابونش ولی این راهکار درستی نیست وقتی بچه خسته اس باید بخوابه ولی به موقعش.

دوست عزیزبرنامه بچه تابع برنامه شماست .خودتون شبا کی چراغ ها رو خاموش می کنین بخوابید؟

دختر ما سه سالشه و از یکسالگیش برنامه اینه .۹ شب لباس خواب می پوشه مسواک اگه پوشکی باشه تعویض بعد می ریم تو اتاقش فضای خونه رو اروم و بی صدا می کنیم و چراغ ها رو خاموش تو اتاقش یه کتاب می خونیم و می ذارم تو تختش حدود ۹.۵ شب می خوابه تا ۷ صبح بعد از ظهر هم ۱ تا ۳ می خوابه.

کلا بین از خواب بیدار شدن تا خواب بعدی حدود ۶ ساعت فاصله هست

پسر من هم همینه ما از ساعت ۱۰ و ۱۱ خاموشی میزنیم ولی تازه شب شار ژ میشه صبح هم زود بیدار میشه خیلی بخوابه ۹ صبح.ظهر هم ۲ و ۳ میخوابه تا ۴ یا ۵.خیلی اذیتیم اگر خوابش درست میشد خیلی خوب بود

پدرم که رفت شهر خالی شد پدر مگر تو چند نفر بودی
بچه وقتی بعداز ظهر ها نمیخوابه بهانه گیر میشه. 

آره ولي در صورتي كه صبح زود بيدا بشه اگه همون يازده ودوازده بيدار بشه تا هفت بتونين نگهش دارين بعد هم شامشو بخوره وهشت ونه بخوابونين خيلي خوبه

محتاج دعام🙏
سلام بله 

میدونم که الان بچه تون بزرگ شده.ولی میخواستم ببینم قضیه دیر خوابیدنشو چطور حل کردین؟دختر من دو سالشه و دقیقا مثل دختر شما از ۵ تا ۷ یا ۸ میخوابه و شبا بعد از ساعت ۲ میخوابه

خدایا شکرت