2777
2789
عنوان

تامین کردن بچه ها یعنی چی

952 بازدید | 30 پست

سلام به همتون حقیقتش من سه تا بچه دارم و خیلی دلم میخواد یکی دیگه داشته باشم ولی این جمله که میگن باید بتونی بچه هاتو تامین کنی رو خیلی میشنوم حالا میخوام ببینم تامین بودن از نظر شما یعنی چی به چه حد از ساپورت مالی در نظر شما میشه گفت تامین کردن ؟نظراتتون رو بگید دوست دارم بدونم حداقلهای تامین مناسب از نظر عموم مردم چطوریه 

یعنی به دلیل پول نداشتن به بچت نگی نمیخرم زشته فلانه.بتونی نیازاشو برآورده کنی لباسهای خوب تفریح خوب کلاس متفرقه و...

+خاکستری برات چیه سنیور؟چه شکلیه؟چه حسیه؟ -خاکستری یعنی سبز من ، نارنجی من ، آبی من ، زرد من ، بنفش من؛ خاکستری برای من یعنی همه چیز ... +پس تو هم خاکستری منی:)) "شاید فکر کنی توی مسیر زندگیت تنهاترینی ؛ اما من آخر تموم مسیرهایی که میری ، با چتر خیسم منتظرت ایستادم." جئون جونگ‌کوک،۲ مارس ۱۹۹۱ .

هزینه عادی پوشاک و خوراک که هیچی صحبتی نیست 

دستت باز باشه بتونی به تفریح و مسافرت در حد اوکی نه زیاده روی کلاس(نه بیهوده در راه استعدادشون) برسی

چیزی بخوان حتی اگه چند ماه طول بکشه بتونی فراهم کنی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

از طرفی تو هر گزینه مالی که حساب کنی یه بیشترین و کمترین وجود داره مثلا میگن بتونی برای بچه هات گوشی بخری  خب یه سامسونگ میان رده هم گوشیه ...آیفون ۱۶ هم گوشیه...

یا مثلا لپ تاپ سی تومنی هم داریم لپتاپ سیصد تومنی هم داریم  

بنظرمن آدم بتونه هرفصل سه دست لباس بخره،هفته ای یباربره بیرون وبرابچش اسباب بازی بخره،سالی یکی دوبارببرتش مسافرت،هرروزبهش غذای خوب بده ومیوه ومغزیجاتش همیشه اندازه باشه،فعلااینایادمه

یعنی بچه ها رفاه داشته باشن بتونی براشون لباس بخری اتاق جدا داشته باشن توی هزینه دکتر و مدرسه و خوراکی و اسباب بازی مشکلی نداشته باشی

بعدا دانشگاه رفتن هزینشون بیشتر میشه بتونی بدی

هزینه جهاز و عروسی بتونی تامین کنی

در کل بچه حسرت چیزی رو نخوره

ینی خورد و خوراکش اماده باشه حالا اگه شیرخشکه اگه نه که هیچ ینی بهش برسی مث اجیل پسته میوه  شیر  لباساش متناسب بافصلش  هزینه مدرسه و دانشگاه و در اخر ازدواجش

تاپیک من جای خالی کردن عقده کسی نیست اگه دلت پره سرما خالی نکن 

یعنی بچه ها رفاه داشته باشن بتونی براشون لباس بخری اتاق جدا داشته باشن توی هزینه دکتر و مدرسه و خورا ...

آخه با وجود برنامه هایی مثل اینستا بچه ها همیشه چیزی واسه حسرت خوردن دارن 

بچه باید تو جو آروم با والدین سالم از نظر روحی و سواد اجتماعی و سواد فرزند آوردی بزرگ بشن بچه حمایت مالی و جانی میخواد بچه به محبت و وقت گذاشتن نیاز داره 

ما مسئول هستیم اونا به خواست خودشون به دنیا نمیان 

پس باید در شرایط مطلوب بارشون بیاریم 

پنج تا بچه کردن تو یک خونه دو خواب اشتباه هست 

پنج تا بچه فرستادن مدرسه دولتی که هرکلاسی چهل نفر داخلش هستند اشتباه هست 

وقتی مادر و پدر هنوز خودشون چهار تا سفر درست درمان نرفتند وقتی دندان پوسیده دارند وقتی چهارتا رستوران خوب نرفتندو... فرزند آوری اشتباه هست 

❤️مادَر❤️๑⁠˙⁠❥⁠˙بَرگِ زَردی با سِماجَت شاخه را چَسبیده بود،دَست های خویش و دامان تواَم آمد به یا⁦๑⁠˙⁠❥د
از طرفی تو هر گزینه مالی که حساب کنی یه بیشترین و کمترین وجود داره مثلا میگن بتونی برای بچه هات گوشی ...

حالا جدا از هزینه هاش واقعا چه حوصله ای داری بچه چهارم میخای. من از الان میگم خدایا دومیو بزاعم چطور میخوام نگه دارم

تاپیک من جای خالی کردن عقده کسی نیست اگه دلت پره سرما خالی نکن