2777
2789
عنوان

غده ی چربی (لیپوم)

174 بازدید | 11 پست

سه سال پیش رو دست دخترم یه برآمدگی کوچک حس کردم خیلی کم برآمده بود برم متخصص گفت دستشو کشیدین چربی زیر پوست جمع شده مشکلی نیست ولی باید بزرگ شد بیارین پیشم بردارم حالا الان خیلی بزرگ شده بچم تاب نمیتونه بپوشه بردیم تهران گفتن ۱۱میلیون هزینه‌ی عمله و دو ساعت بیهوش میشه منم میترسم راهی می‌شناسین بدون عمل رفع بشه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ممنون بابت راهنماییت عزیزم خودت امتحان کردی

عزیز رو دست خودمم زده بود ی مدت بدون سکه با باند بستم خوب شد

ببر ی دکتر .دکتر سنتی چیزی ببر

لطفا دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.خونه به رهن بره و پولم ازاد بشه.دیگه کشش ندارم موهام سفید شد

عزیز رو دست خودمم زده بود ی مدت بدون سکه با باند بستم خوب شدببر ی دکتر .دکتر سنتی چیزی ببر

بعد منظورت همین سکه آهنیاست؟پونصد تومنی اینا؟حدودا چندروز باید بمونه ۲۴ساعته بذارم روش یا روزی چند ساعت کافیه؟ببخش همش سوال میپرسم اگه برطرف شد تا آخر عمرم دعاگوت هستم 

بعد منظورت همین سکه آهنیاست؟پونصد تومنی اینا؟حدودا چندروز باید بمونه ۲۴ساعته بذارم روش یا روزی چند س ...

عزیز ببر دکتر بچه رو ویتامین میدن . بعد مچ بند میدن ک چسبی هست میچسبونی دور دست بچه از صبح تا شب. شبا باز میکنی. یکی دوماه ببنده فکر کنم میره تو .ببرش حتما دکتر. چون ویتامین گروه ب باید مصرف کنه و مچ بند مانند برای بازو بچت میدن .

لطفا دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.خونه به رهن بره و پولم ازاد بشه.دیگه کشش ندارم موهام سفید شد

مرسیییی کلا جاش رفته دیگه برآمده نیست ؟؟

من ی مدت با دستم زیاد کار کردم اندازه گردو اومد بالا دکتر گفت از اون دست کم استفاده کن ی ماه. اتل داد بستم رقت تو .ویتامیننم داد

خیلی ممنون عزیزم حتما میبرم دکتر مرسی بابت وقتی که گذاشتی 🌹🌹🌹

خاهش میکنم انشالله گل دختر خوب خوب بشه