2777
2789
عنوان

برادر شوهر خاله زنک😒

125 بازدید | 8 پست

بچه ها من سه هفتست اومدم خونه مامانم بخاطر مشکلی که داشتم بعد شوهرمم خودش راضی بود(خونه من و مامانم باهم 6ساعت فاصله داره تو دوتا شهر مختلفیم) 

خلاصه کسی بجز خانوادم شوهرم نمی‌دونست که من مشکل دارم برا اون میرم

منم کلی غذا درست کردم تو یخچال ک شوهرم بخوره مجبور نشه بره خونه کسی یا سختی بکشه 

اول قرار بود باهم برگردیم ک ماشینمون فروختیم نشد من موندم خونه مامانم خواهرم چون امتحان داشت وایسادیم تموم شه منم بهتر بشم برگردم ک میگم شوهرمم اوکی بود کلا

اونوخ برادرشوهرم زنگ زده شوهرم ک چرا نمیاد الان ما بودیم میگفتید تنها موندید(درحالی ک شوهرم اصا دخالت نداره خدایی) چه وضعشه فلان

میدونم حرف اون تنها نیست یا زنش زیر پاشه یا خواهرای شوهرم چون چندبار زنگ زدن ک چرا نمیای

من کلا کم میام خونه بابام چون راهمون دوره مثلا دوماه ی بار یک هفته

اما آبان ماه پدربزرگم فوت شد زیاد موندم و بعدشم ک برای دکتر رفت و آمد میکردم میموندم چون مجبور بودم چن وخ ی بار برم

از طرفی هم که اون آبان ماه چون خب برا کار خیر ک نرفتم مرگه یک دفعه ای هست نشد چیزی بزارم تو خونه شوهرمم هی بیرون غذا خورد یا رف خونه باباش ب اینا فشار اومد و من حس کردم حرف شنیده چون اینبار یک دفعم نرف خونه باباش

بعد الان این برادرشوهرم زنگ زده ک. چرا میزاری بمونه😒😒شوهرمم ریده بهش قطع کرده ها گفته به توچه ک تو زندگیم دخالت میکنی میگف جمعه دیگه میخوام برم توجمع بهشون بگم بار اخره دخالت میکنید

بخدا من همیشه تنهام اونجا اصلا ب بار اینو نمیبینن اونوخ این خار شده تو چشماشون

منم ی روز مادر میشم مطمئنم 🥹💔

خدالعنتش کنه،مطمئن باش حرفاش بالاخره روشوهرت تاثیرمیذاره ومثل خودش میکنتش

بگذار بگویند و بگویند و بگویند.. بگذار بِبُرند و بدوزند و بپوشند.. تو بخند، گوش بده، خیره بمان، هیچ مگو..
خدالعنتش کنه،مطمئن باش حرفاش بالاخره روشوهرت تاثیرمیذاره ومثل خودش میکنتش

خودش بخدا زنشو میپرسه الکی نه ها بخدا جرات دارن بگن زنت بالا چشمش ابروعه ی بار تو رو خواهراش گف زن من از همتون بهتره

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خودش بخدا زنشو میپرسه الکی نه ها بخدا جرات دارن بگن زنت بالا چشمش ابروعه ی بار تو رو خواهراش گف زن م ...

شوهرت قاطع بهش بگه دخالت نکن

بگذار بگویند و بگویند و بگویند.. بگذار بِبُرند و بدوزند و بپوشند.. تو بخند، گوش بده، خیره بمان، هیچ مگو..
خداروشکر کن که شوهرت جوابشونو دادهتوهم میخواستی همینو به فامیل شوهرت بگی بگو شوهرم جوابتون و داده که ...

اره خداروشکر اصا اجازه نمیده دخالت کنن ولی این با اولش نیست اصا

عوضش مادرشوهر من با يه تلفن شوهر منو زير و رو ميكنهخدا لعنتش كنهامروز واگذارش كردم به خدا خدا خودش ج ...

بخدا اینم اولا این مدلی بود میرف زیر گوش شوهرم حرف می‌زد شوهرمم ساده بعدا دستش اومده اینو زنش خیلی فتنن 

ولی من الان حس میکنم حرف کسایی دیگه جز اونام هست