2777
2789
عنوان

غصه

| مشاهده متن کامل بحث + 330 بازدید | 39 پست
الان خونه خودتی یا پدرت ؟؟؟ اون واکنشش ب شکایت چی بود ؟؟

خونه بابام مامانش چند باری اومده درخونه بابام که اره درست شده من ادبش کردم اما بابام فقط گفته ببینیم دادگاه چی میگه نمیدونم والا چه تصمیمی گرفته میترسم اون بگه طلاق منم راضی نیستم ب ادامه اما میگم اگه درست شه بخاطر بچه تحمل میکنم ادم ی روز خوش داشته باشه کل این چند سال و فراموش میکنه

خدا جونم مواظب زندگیم باش
جدی میگی درست شده؟؟؟من خیلی میترسم بعدش تلافیشو سرم دربیاره

نه خب خونواده من پشتم بودن ولی نذاشتم مستقیم دخالت کنن هر جا هم  رفتم گفتم قصدم زندگیه نه طلاق بعد  همه جا با وجود برگه پزشک قانونی طرف من بودن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خونه بابام مامانش چند باری اومده درخونه بابام که اره درست شده من ادبش کردم اما بابام فقط گفته ببینیم ...

اگع مادرش اومده لابد طلاق نمیخاد 

تو دوسش داری فکر کنم بچه بهونه س 

امیدوارم هر چی صلاحه برات پیش بیاد 

خونه بابام مامانش چند باری اومده درخونه بابام که اره درست شده من ادبش کردم اما بابام فقط گفته ببینیم ...

اینم بگم شوهر من خ ب حرف منه دومین بار بود ک زد منم کوتاه نیومدم موقع شکایت هم خونه خودم بودم،قهر نرفتم

سعی کن علت بی حوصلگیاشرو بفهمی  شاید مشکل مالی داره  بامحبت باش صحبت کن  &nb ...

نه کاش مشکل مالی بود هیچ مشکلی نداریم نه من ادم پر توقعیم نه هیچی گاهی دلم برا خودم میسوزه ..عزیز همه راه هارو رفتم این دیگه اخرین راه بود ۴سال کم نیست واسه شناخت کامل از ی ادم .بهانه بیخود میاره ب خانوادم توهین میکنه البته مامانشم زیادی دخالت میکنه

آخی عزیزم چقد مظلومی 

بحق علی خدا سر راه خیر بیارش و دلتو شاد کنه 

خدایا حاجاتمو بده سجده ی شکر بجا میارم.
اینم بگم شوهر من خ ب حرف منه دومین بار بود ک زد منم کوتاه نیومدم موقع شکایت هم خونه خودم بودم،قهر نر ...

من تا حالا هزار بار کتک خوردم خیلی هاشو ب روم نیاورم  گفتم خدا درستش کنه اما بی فایده بود مجبور شدم ب این کار

نه کاش مشکل مالی بود هیچ مشکلی نداریم نه من ادم پر توقعیم نه هیچی گاهی دلم برا خودم میسوزه ..عزیز هم ...

مرده شور ببره مادری رو که با دخالت زندگی بچشو خراب میکنه 

امیدت بخدا باشه خودش درستش میکنه

خدایا حاجاتمو بده سجده ی شکر بجا میارم.
تو بارداری هم میزنه؟

اره  تو کل این چند ماه چندین بار زده این سری دیگه خیلی بد زد شکمم کبود شده بود الان ۱۵روزه خونه بابام هنوز خوب نشده

اره  تو کل این چند ماه چندین بار زده این سری دیگه خیلی بد زد شکمم کبود شده بود الان ۱۵روزه خونه ...

بیکاریا این آدم درست بشو نیس بنظرم بسپار دست پدرت،بچه مهمه ولی نه مهم تر از خودت

مرده شور ببره مادری رو که با دخالت زندگی بچشو خراب میکنه  امیدت بخدا باشه خودش درستش میکنه

اره واقعا خیلی بده بعدشم میگه من که دخالت نمیکنم.مثلا شوهرم بهش گفت با مامانش میخواد بره سیسمونی بخره ور داشت گفت تو میری چکار بزار مامانت خودش بره گفتم وقتی داره پول میده نظر خودم باشه که بهتره دیگه شوهرم همینو گرفت هی هرروز میگفت تو نمیخواد بری انقد حرف زدم باهاش تا راضی شده اما باز تو دعوا گفت اصلا نمیخوام مامانت اینا برا بچم چیزی بخرن منم ب مامانم اینا گفتم حتی بعد اشتی هم حق ندارین چیزی بخرین بزار بفهمه تا دیگه حرف مفت نزنه همه چی خودش بره بخره.

بیکاریا این آدم درست بشو نیس بنظرم بسپار دست پدرت،بچه مهمه ولی نه مهم تر از خودت

بعدشم بابام راضی ب طلاق نمیشه اصلا والا کار ب اینجا نمیکشید تو عقد تموم شده بود رفته بود

اره واقعا خیلی بده بعدشم میگه من که دخالت نمیکنم.مثلا شوهرم بهش گفت با مامانش میخواد بره سیسمونی بخر ...

خودت میدونی ولی خ جدی جلوش وایسا نذار فکر کنه بخاطر بچه همش کوتاع میای پرو شه