2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برو بانک پرینت بگیر . حتما هم بگید مشکلتون چیه . منم یه پولی اومده بود به حسابم مدیر بانک شماره حساب اون شخص رو داد برش گردوندم . یکی از مشتریهامون پول داده بود و جنس رو نبرده بود 

خدایا خیلی دوستت دارم. دلم تنگ شده خیلی تنگ...

پونصصصد که من بودم سکته میکردم من یه بار پنج تومن خرید کردم خورده نداشتم سوپری هم بود مرده پنجاه تومن کشید هنوز که هنوزه دارم میسوزم حرومش باشه

Cake_deser_khanegi_vanilla  ممنون میشم فالو و لایک کنید. اگه سوالی دارید تو پیجم در خدمتتون هستم. ❤️

ماهم ی بار کارت دادیم برادر زادم رفت جوراب خرید.5تومن بود.ی نیم ساعت بعد داداشم پیام بانک رو چک کرد گغت من کی 50هزار تومن کارت کشیدم.بعد فهمدیم و برگشتیم همون فروشنده اشتباه کشیده بود.البته ما رسیدش هم داشتیم

از طریق بانکشون اقدام کنید و برای بنک جریان رو توضیح بدین تمام دستگاههایی پوز شناسه دارن که تو پرینت حساب شما هست و بانک میتونه بهتون بده و میتونین پولتون رو برگردونین

من غلام ادب عباسم

منم یک دفعه طرف دوبار پول ۸۰۰هزار تومن کشید ازم ... جالبه هرچییییی هم بهش میگفتیم انکار میکرد تا گفتم زنگ میزنم ۱۱۰ و ... تا مجبور شد اینترنتی چک کنه حسابشو و دید من راست میگم ...و با اکرااااه پس داد ...

بعد اون ماجرا هم رفتم بانک خودم و یک حساب دیگه باز کردم برای خرید هام 

مقدار پول کمتر و مشخصی میریزم تو این حساب که لااقل اشتباه شد زود بفهمم و حسابم خالی نشه 

البته سو استفاده هایی هم که ممکنه بشه اینجوری جلوش گرفته میشه مثلا کسی هک کنه یا رمز بفهمه یا هر نوع کلاهبرداری دیگه (لااقل مقدار پول اون حسابم کمه)

مسئول بانک هم گفت کار خوبی میکنی حساب خریدهای روزمره را از حساب اصلی جدا کردی درستش همینه

آینده ای میسازم که گذشته در مقابلش زانو بزند!......خدایا شکرت