2777
2789
عنوان

شکایت از راننده اسنپ چیکار کنم میشه بگین

| مشاهده متن کامل بحث + 2669 بازدید | 119 پست
اینجور وقتا فیلم بگیر پخش کن اینستا حساب کار دستش میادی دختره زو اسنپ داش فحشش میداد فیلم گرفته بود ...

اصلا فکرم نرسید فقط داشتم میلرزیدم گفتم ی وقت خودمم کتک نزنه چنتا ماشین نگه داشتن باهاش برخورد کردن من فقط اشک میریختم داشتم میلرزیدم قشتگ

کاربر گرامی قبل از ریپلای کردن امضامو بخون  کاربر گرامی وقتی تو فضای مجازی و عمومی تایپک میزنید قبل از هرچیز باید جنبه شنیدن هر نظر و انتقاد و پیشنهاد رو داشته باشید اگر جنبه شنیدن نظر مخاف خودتونو ندارین تایپک نزنید💙 کاربر گرامی اگه من جایی نظر دادم و خواستی ریپلای کنی و فاز دانشمند و انسان با ادب و فهمیده برداری  ریپلای نزن عزیز من ن من شمام ن شما من که طرز فکر و طرز انتقاد و پیشنهادمون یکی باشه اگه خوشت نسومد از کامنت من بدون در نظر گرفتن من نظر خودتو بده و بگذر ولی اگه باز با این حال ریپلای کردی نشون دهنده بی شخصیتی خودته پس اونموقعه منم یه بیشخصیت مثل خودت شدم و جوابتو با بی ادبی دادم ناراحت نشو چون تذکر داده بودم💙

دوباره زنگ بزن بگو اسنپی گلدونی که به این قیمت خریدم رو از ماشینش پرتاب کرد بیرون حسابش رو میبندن ت ...

مدرک میخاد برای اثباتش؟ میتونم برم دوربینای اونجارو بگم فیلمشو نشون بدن و فیلم بگیرم از روش 

گفتم قضیه گلدونو

کاربر گرامی قبل از ریپلای کردن امضامو بخون  کاربر گرامی وقتی تو فضای مجازی و عمومی تایپک میزنید قبل از هرچیز باید جنبه شنیدن هر نظر و انتقاد و پیشنهاد رو داشته باشید اگر جنبه شنیدن نظر مخاف خودتونو ندارین تایپک نزنید💙 کاربر گرامی اگه من جایی نظر دادم و خواستی ریپلای کنی و فاز دانشمند و انسان با ادب و فهمیده برداری  ریپلای نزن عزیز من ن من شمام ن شما من که طرز فکر و طرز انتقاد و پیشنهادمون یکی باشه اگه خوشت نسومد از کامنت من بدون در نظر گرفتن من نظر خودتو بده و بگذر ولی اگه باز با این حال ریپلای کردی نشون دهنده بی شخصیتی خودته پس اونموقعه منم یه بیشخصیت مثل خودت شدم و جوابتو با بی ادبی دادم ناراحت نشو چون تذکر داده بودم💙

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فردا زنگ بزن پشتیبان پیگیر شو خودت

الان دباره زنگ بزنم زشته؟

فک نکنم کاری کنن اگه اونجا دوربین داره برو ازش شکایت کن شاید بگی نمیصرفه ولی اینکارو باعث جلوگیری از جرم های بیشتر میشه

برای همه آرزوی آرامش دارم  ....در قضاوت کردن احتیاط کنیدزمین به طرز عجیبی گرده تجربش میکنی خودت نه عزیزت دیدم که میگم .............من وفادارترین آدما رو دیدم که خیانت کردن.باهوش‌ترین آدما رو دیدم که فریب خوردن.صادق‌ترین آدما رو دیدم که دروغ گفتن. مهربون‌ترین آدما رو دیدم که دل شکستن. قوی‌ترین آدما رو دیدم که کم آوردن.بالغ‌ترین آدما رو دیدم که بچگانه رفتار کردن.و از همه‌ی این‌ها متوجه شدم هیچ بد و خوب مطلقی وجود نداره، همه ممکنه اشتباه کنن و هیچ چیز از هیچ کس بعید
مدرک میخاد برای اثباتش؟ میتونم برم دوربینای اونجارو بگم فیلمشو نشون بدن و فیلم بگیرم از روش گفتم قضی ...

اگه بخواد بهت خود پشتیبان میگه 

صبرکن پوستش رو میکنن مملکت بی صاحاب نشده ک

فک نکنم کاری کنن اگه اونجا دوربین داره برو ازش شکایت کن شاید بگی نمیصرفه ولی اینکارو باعث جلوگیری از ...

دوربین داشت   پر مغازه و بانک و ایناس

ن اصلا میصرفه میخام ببینم اگ اسنپ پیگیری نمیکنه شکایت کنم چون شکستن قلبم خراب شدن اعتبارم پیش دوستم ک گلدوناش شکست خیلی بد تر از ایناس شده هرکاری بخام میکنم تا دهنشو سرویس کنم

از اسنپ پیام نمیاد ک تعلیق کردن یا چیکار کردن واقعا حالم بده گلدونا امانت بود شکست از اونموقعه دارم ...

پیام میاد

چه بی فرهنگ بوده

حتما چند بار دیگه هم زنگ‌ بزن پیگیری کن

دوربین داشت پر مغازه و بانک و ایناسن اصلا میصرفه میخام ببینم اگ اسنپ پیگیری نمیکنه شکایت کنم چون ش ...

اونا نهایت دو روز تعلیقش کنن از کار اونم من گمون نمیکنم برو شکایت کن حقتو بگیر 

برای همه آرزوی آرامش دارم  ....در قضاوت کردن احتیاط کنیدزمین به طرز عجیبی گرده تجربش میکنی خودت نه عزیزت دیدم که میگم .............من وفادارترین آدما رو دیدم که خیانت کردن.باهوش‌ترین آدما رو دیدم که فریب خوردن.صادق‌ترین آدما رو دیدم که دروغ گفتن. مهربون‌ترین آدما رو دیدم که دل شکستن. قوی‌ترین آدما رو دیدم که کم آوردن.بالغ‌ترین آدما رو دیدم که بچگانه رفتار کردن.و از همه‌ی این‌ها متوجه شدم هیچ بد و خوب مطلقی وجود نداره، همه ممکنه اشتباه کنن و هیچ چیز از هیچ کس بعید

ته فقط اسنپ

شکایت رسمی کن

گلدون شکونده؟؟؟ میتونی پول بگیری 

معنی نداره!

بچه ها اگر علاقه به زبان دارید و میخواید حرفه ای یاد بگیرید در ایتا کانال دارم‌ ممنون‌ میشم حمایت کنید. بهم بگید بهتون لینکشو بدم.   سوالات تکراری که دیدم و جواب های مشترک:❣️اول: اعتماد به نفس و عزت نفس داشته باشید‌. ❣️دوم: اونقدری که فکر می‌کنید آدما به شما اهمیت نمیدن و اصلا به شما فکر نمیکنن پس بیخیال. ❣️سوم: وابسته نباشید مخصوصا احساسی‌. ❣️چهارم: چرا اینقدر دهن به دهن آدما میزارید؟؟ بی اهمیت باشید هرچی گفتن بگو اوکی تو درست میگی. ❣️پنجم: نصیحت به از خودم کوچکتر اینکه بیشتر کتاب بخون و تلاش کن و تنبل نباش و رو خودت سرمایه گذاری کن. زبان و کامپیوتر و مهارت های مختلف یاد بگیر. ❣️ششم: ولله پسرا ارزشی ندارن که بهشون وابسته شید و گریه کنید و حرص بخورید. هیچ آدمی از اینکه دوست پسرش ولش کرده نمرده . ❣️هفتم: اگر کسی مسخرت میکنه اصلا حساس نشو و بی اهمیت باش و باهاش بخند یا زل بزن تو چشماش و هیچی نگو اگر ناراحت بشی و جواب بدی اونم خوشش میاد و هی اذیتت میکنه.❣️هشتم: اسم دختر: ترنم، بهار، دُرین، دلارام، تیارا، تارا، نفیسه، ارام. اسم پسر: نریمان، شروین، دانیال، بنیامین، کارن، عماد، نوید. ❣️نهم: آدما همه اسکلت هستن با یه گوشت روش پس فرزندم شل کن.
اخه به خاطر ۲۰ تومن !! ارزش نداشت اینقد اعصابت خورد شه گلدوناتم بشکنه من بودم ۲۰ تومن مینداختم صورتش ...

۲۰ تومن عزیزم؟

میگم اسنپ شده بود ۳۸  گفت ۸۰ من همیشه ۴۰.۵۰ میدم 

گفتم باشه ۸۰

من ی دختر تنها ن پدری ن برادری با هزار تا بدبختی کار میکنم  جون میکنم تا بتونم پول دربیارم  گلیممو بکشم بیرون از اب 

۵۰ تومن پول ی چیپسم نمیشه ولی این ک ناحق خورده بشه  زوره