2777
2789

لطفا شهریه مدرسه نمونه رو بگین

و اینکه فرقشون چیه؟

امتحان ورودی به نمونه خیلی سخته؟از چه کتابایه؟

نمونه دولتی امتحان ورودی داره و شهریه داره تایم بیشتری تو مدرسه هستند از ۷صبح تا۳عصر و اینکه خیلی تست کار میکنن بچه ها برا کنکور آماده میشن معلم هاشون بهترن تعداد بچه ها کمتر تو کلاس تایم ناهار دارن و نماز 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمونه دولتی امتحان ورودی داره و شهریه داره تایم بیشتری تو مدرسه هستند از ۷صبح تا۳عصر و اینکه خیلی تس ...

امتحان ورودی سخته؟ فقط از نهمه؟  کسی که ب بیاره  میمونه تو این آزمون شرکت کنه؟ یا باید الف باشه حتما؟

امتحان ورودی سخته؟ فقط از نهمه؟ کسی که ب بیاره میمونه تو این آزمون شرکت کنه؟ یا باید الف باشه حتما ...

شرط معدل بالای 

۱۸ داره از کلاس هفتم میشه رفت و ورودی داره بعدش هم میشه شرکت کرد باز برای دبیرستان ولی مدرسه خوبیه