2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پسر من اسمم تازه یاد گرفته تپلی هم هست نفسش میگیره 

تا بخواد بگه میگه ایییییییی نفسی وسطش میگیره یکباره میگه مااااااه اینقدر بامزه میشه خیلی دوسش میدارم اون لحظه 😍

❤️مادَر❤️๑⁠˙⁠❥⁠˙بَرگِ زَردی با سِماجَت شاخه را چَسبیده بود،دَست های خویش و دامان تواَم آمد به یا⁦๑⁠˙⁠❥د

دخترم میگه مامان من تورو اندازه یه قابلمه بزرگ دوست دارم🤣🤣🤣🥰

به خِشتَک میگه شِخنَک

حداقل = حداحل 

لازانیا= لازانی یوف🤣🤣🤣

حالا که امضای منو خوندی برام یه صلوات بفرست مهربون😊 اگه نظرت مخالف نظر منه لطفا منو ریپ نزن هموطن😊 

قربونش برم خداحفظش کنه🥺💗

خدا نکنه عزیزم سلامت باشید خدا عزیزتو حفظ کنه قشنگم 💕💕💗

❤️مادَر❤️๑⁠˙⁠❥⁠˙بَرگِ زَردی با سِماجَت شاخه را چَسبیده بود،دَست های خویش و دامان تواَم آمد به یا⁦๑⁠˙⁠❥د
دخترم میگه مامان من تورو اندازه یه قابلمه بزرگ دوست دارم🤣🤣🤣🥰به خِشتَک میگه شِخنَکحداقل = حداحل ل ...

وای خدااا😂🥺 بچها همشون ی حرفایی قشنگی میگن ک ادم غش میکنه براشون خداحفظش منه گلمم

دخترم میگه مامان من تورو اندازه یه قابلمه بزرگ دوست دارم🤣🤣🤣🥰به خِشتَک میگه شِخنَکحداقل = حداحل ل ...

وای خدااا😂🥺 بچها همشون ی حرفایی قشنگی میگن ک ادم غش میکنه براشون خداحفظش منه گلمم