2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ای خوداااا خوشبخت ترین باشی 😍😍😍نمیدونم چرا انقد ذوق کردم 😂🍡

کد هدیه ۵میلی طلا از میلی گلد  milli-09qyk  ،کافیه میلی گلد رو نصب کنین و این کد دعوتو بزنین برای هر دومون ۵میلی طلا رایگان میده😍

ای خوداااا خوشبخت ترین باشی 😍😍😍نمیدونم چرا انقد ذوق کردم 😂🍡

قربونت بشم اینجا تا از بدبختی نگی کسی نمیاد ممنون از انرژی مثبتت

پروف عکس شوشومه از کنار برو که برق چشاش اتیشت نزنه 🧿🧿🧿🧿

من ک یه تیکه سنگ بود دلم  چون قلبم برا کس دیگه ای خلق شده بود  برام اصلا  خاطره خوبی نداره 

یه مشت ادم میان براندازت کنن  و با حرفا و وعدهای دروغشون   ادمو  فریب میدن 

من ک حتی برا خواستگارم چایی هم نبردم ۰۰۰😔

برا هیچکدوم 😔

وقتی قبولی رو دادم ب این ابلیس 

اونی ک  قلبم برای اون افریده شده بود میخواستم امد خواستگاری 😔

خانوادم گفتن   دیگه ما  با ابرو نردم نمیتونیم بازی کنیم قسمتش بوده و اونا ۴ سال امدن و رفتن و ما قبولی رو دادیم ۰۰۰

خودم مقصرم   حساب کردم کسی ک ۴ سال خواستگارمه  قطعا بهتر از کسیه ک  ۶ سال منتظرم  ک  دهنشو باز کنه بگه دوسم داره 

میدونستم دوسم داره  میدونستم  با رفتاراش  رسوا بود میش همه   ک دوستم داره  ولی  بخاطر مشکل خانوادگی   خواستگاری نمیامدن  و جرعت ک بگه دوسم داره نمیکرد فقط بخاطر  خانواده خودش ۰۰۰ وقتی  من بعره رو ب این ابلیس دادم    و خبر دار شدش فرداش شیشهای خونه  اون فرد  شکسته بود 😔💔🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤