2777
2789

امروز رفتم نعنا و جعفری بگیرم برای خورش کرفس ولی بعد از اینکه اومدم خونه دیدم پونه گذاشته بجای نعنا و تو این فصل هم نعنا نیست منم همیشه خورش کرفس با نعنا و جعفری درست کردنم جایگزین نعنا تو این خورش چی میشه باشه با حفظ مزه! طعم و مزه غذا خیلی برام مهمه که خوشمزه بشه؟؟؟؟؟

با نعنای خشک درست کن.خیلی هم خوشمزه میشه .همراه با گوشت و پیازت سرخ کن

ﻣﺎﻫﻴﺎﻥ ﺍﺯ ﺁﺷﻮﺏ ﺩﺭﻳﺎ به خدا ﺷﻜﺎﻳﺖ ﺑﺮﺩﻧﺪ، ﺩﺭﻳﺎ ﺁﺭﺍﻡ ﺷﺪ ﻭ ﺁﻧﻬﺎ ﺻﻴﺪ ﺗﻮﺭ ﺻﻴﺎﺩﺍﻥ ﺷﺪﻧﺪ. ﺁﺷﻮﺑﻬﺎﻱ ﺯﻧﺪﮔﻲ ﺣﻜﻤﺖ ﺧﺪﺍﺳﺖ. ﺍﺯ ﺧﺪﺍ ﺩﻝ ﺁﺭﺍﻡ ﺑﺨﻮﺍﻫﻴﻢ ﻧﻪ ﺩﺭﻳﺎﻱ ﺁﺭام.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من خورش کرفسو با کرفس تنها درست میکنم. خیلیم خوشمزه میشه مثه خورش سبزی.

اونایی که عادت به بحثای مسخره دارن و از من جوابی نمیبینن قبل از اینکه بگن کم آوردی یه سر به امضام بزنن بعد منو ریپلای کنن.!!!! 👈 خانوم شما اصلا ارزش جواب دادن نداری.! جواب ابلهان خاموشیست 🙄

من هميشه نعنا خشك ميريزم يه قاشق

با سبزي و گوشت سرخش ميكنم در حدي كه تلخ نشه

يكي دو قاشقم سبزي قورمه ميريزم خوب ميشه

اتفاقا. ناهار امروز داشتيم شوهرم خيلي خوشش اومد جاتون خالي

من خودم بفکرم اومد شما تاحالا امتحان کردی؟ غذا که مزش بد بشه از چشم میافته یه راس تو سطل آشغاله  ...

بله گلم.من درست کردم اتفاقا خوشمزه تر از نعنای تازه میشه.چون با تازه اش یه کمی طعم تلخ میگیره ولی با خشکش نه.

ﻣﺎﻫﻴﺎﻥ ﺍﺯ ﺁﺷﻮﺏ ﺩﺭﻳﺎ به خدا ﺷﻜﺎﻳﺖ ﺑﺮﺩﻧﺪ، ﺩﺭﻳﺎ ﺁﺭﺍﻡ ﺷﺪ ﻭ ﺁﻧﻬﺎ ﺻﻴﺪ ﺗﻮﺭ ﺻﻴﺎﺩﺍﻥ ﺷﺪﻧﺪ. ﺁﺷﻮﺑﻬﺎﻱ ﺯﻧﺪﮔﻲ ﺣﻜﻤﺖ ﺧﺪﺍﺳﺖ. ﺍﺯ ﺧﺪﺍ ﺩﻝ ﺁﺭﺍﻡ ﺑﺨﻮﺍﻫﻴﻢ ﻧﻪ ﺩﺭﻳﺎﻱ ﺁﺭام.
من خودم بفکرم اومد شما تاحالا امتحان کردی؟ غذا که مزش بد بشه از چشم میافته یه راس تو سطل آشغاله  ...

ببین من اخرای پخت اضافه میکنم نعنای خشک رو .که تلخ نکنه خورشتم رو.مامانم میگ اگ زیاد بجوشه با گوشت و بقیه سبزی ها تلخی میده.ولی اخرای پخت هیچی نمیکنه

دلبندم ؛بند بند وجودت را به خدایی سپردم که بیشتر ازمن هوایت را دارد😚😍