75mehrsa مدیر عضویت: 1396/10/09 تعداد پست: 2096 عنوان کدوم اسم | مشاهده متن کامل بحث + 173 بازدید | 23 پست فقط از بین این دوتا لطفا 😍 تعداد رای : 21 نظرسنجی از بین این اسما کدوم؟ امین 10 47% علیرضا 11 52% من عشق به تو دادم و تو عمری به من درد/ این عشق چرا این همه بی رحم ترت کرد 1396/10/09 | 19:19 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
75mehrsa مدیر استارتر عضویت: 1396/10/09 تعداد پست: 2096 امین مرسی عزیزم 😍 من عشق به تو دادم و تو عمری به من درد/ این عشق چرا این همه بی رحم ترت کرد
دیماهیم عضویت: 1396/08/13 تعداد پست: 353 خودمم امینو بیشتر دوس دارم 😍 محمدامین هم قشنگه ﻣﺎﻫﻴﺎﻥ ﺍﺯ ﺁﺷﻮﺏ ﺩﺭﻳﺎ به خدا ﺷﻜﺎﻳﺖ ﺑﺮﺩﻧﺪ، ﺩﺭﻳﺎ ﺁﺭﺍﻡ ﺷﺪ ﻭ ﺁﻧﻬﺎ ﺻﻴﺪ ﺗﻮﺭ ﺻﻴﺎﺩﺍﻥ ﺷﺪﻧﺪ. ﺁﺷﻮﺑﻬﺎﻱ ﺯﻧﺪﮔﻲ ﺣﻜﻤﺖ ﺧﺪﺍﺳﺖ. ﺍﺯ ﺧﺪﺍ ﺩﻝ ﺁﺭﺍﻡ ﺑﺨﻮﺍﻫﻴﻢ ﻧﻪ ﺩﺭﻳﺎﻱ ﺁﺭام.
75mehrsa مدیر استارتر عضویت: 1396/10/09 تعداد پست: 2096 محمدامین هم قشنگه درسته 😍 مرسی از نظرت گلم من عشق به تو دادم و تو عمری به من درد/ این عشق چرا این همه بی رحم ترت کرد
دیماهیم عضویت: 1396/08/13 تعداد پست: 353 درسته 😍 مرسی از نظرت گلم خواهش میکنم عزیزم.اما هر دو تا اسم قشنگه که انتخاب کردی.به نظر من اسم رو باید جوری انتخاب کرد که برای بزرگسالیشون خوب باشه. ﻣﺎﻫﻴﺎﻥ ﺍﺯ ﺁﺷﻮﺏ ﺩﺭﻳﺎ به خدا ﺷﻜﺎﻳﺖ ﺑﺮﺩﻧﺪ، ﺩﺭﻳﺎ ﺁﺭﺍﻡ ﺷﺪ ﻭ ﺁﻧﻬﺎ ﺻﻴﺪ ﺗﻮﺭ ﺻﻴﺎﺩﺍﻥ ﺷﺪﻧﺪ. ﺁﺷﻮﺑﻬﺎﻱ ﺯﻧﺪﮔﻲ ﺣﻜﻤﺖ ﺧﺪﺍﺳﺖ. ﺍﺯ ﺧﺪﺍ ﺩﻝ ﺁﺭﺍﻡ ﺑﺨﻮﺍﻫﻴﻢ ﻧﻪ ﺩﺭﻳﺎﻱ ﺁﺭام.
75mehrsa مدیر استارتر عضویت: 1396/10/09 تعداد پست: 2096 خواهش میکنم عزیزم.اما هر دو تا اسم قشنگه که انتخاب کردی.به نظر من اسم رو باید جوری انتخاب کرد که برا ... بله گلم 😍 البته فک کنم تا زمانی که نینیم بزرگ بشه اسماشون خیلی قدیمی باشه با این همه اسمای جدید من عشق به تو دادم و تو عمری به من درد/ این عشق چرا این همه بی رحم ترت کرد
الهام_ش21453 عضویت: 1392/04/06 تعداد پست: 8819 امین 🌹⚘ الله لاَ إِلَهَ إِلاَّ هُوَ الْحَیُّ الْقَیُّومُ لاَ تَأْخُذُهُ سِنَهٌ وَ لاَ نَوْمٌ لَّهُ مَا فِی السَّمَاوَاتِ وَمَا فِی الأَرْضِ مَن ذَا الَّذِی یَشْفَعُ عِنْدَهُ إِلاَّ بِإِذْنِهِ یَعْلَمُ مَا بَیْنَ أَیْدِیهِمْ وَمَا خَلْفَهُمْ وَ لاَ یُحِیطُونَ بِشَیْءٍ مِّنْ عِلْمِهِ إِلاَّ بِمَا شَاء وَسِعَ کُرْسِیُّهُ السَّمَاوَاتِ وَ الأَرْضَ وَ لاَ یَۆُودُهُ حِفْظُهُمَا وَ هُوَ الْعَلِیُّ الْعَظِیمُ. لاَ إِکْرَاهَ فِی الدِّینِ قَد تَّبَیَّنَ الرُّشْدُ مِنَ الْغَیِّ فَمَنْ یَکْفُرْ بِالطَّاغُوتِ وَ یُۆْمِن بِاللّهِ فَقَدِ اسْتَمْسَکَ بِالْعُرْوَهِ الْوُثْقَیَ لاَ انفِصَامَ لَهَا وَاللّهُ سَمِیعٌ عَلِیمٌ.اللّهُ وَلِیُّ الَّذِینَ آمَنُواْ یُخْرِجُهُم مِّنَ الظُّلُمَاتِ إِلَی النُّوُرِ وَالَّذِینَ کَفَرُواْ أَوْلِیَآۆُهُمُ الطَّاغُوتُ یُخْرِجُونَهُم مِّنَ النُّورِ إِلَی الظُّلُمَاتِ أُوْلَئِکَ أَصْحَابُ النَّارِ هُمْ فِیهَا خَالِدُونَ.»
75mehrsa مدیر استارتر عضویت: 1396/10/09 تعداد پست: 2096 امین مرسی گلم 😍 من عشق به تو دادم و تو عمری به من درد/ این عشق چرا این همه بی رحم ترت کرد
دیماهیم عضویت: 1396/08/13 تعداد پست: 353 بله گلم 😍 البته فک کنم تا زمانی که نینیم بزرگ بشه اسماشون خیلی قدیمی باشه با این همه اسمای جد ... نه به نظرم اسمهای جدید از مد میرن چون هر روز یه سری اسمهای دیگه میاد ولی این اسمها همیشگین. ﻣﺎﻫﻴﺎﻥ ﺍﺯ ﺁﺷﻮﺏ ﺩﺭﻳﺎ به خدا ﺷﻜﺎﻳﺖ ﺑﺮﺩﻧﺪ، ﺩﺭﻳﺎ ﺁﺭﺍﻡ ﺷﺪ ﻭ ﺁﻧﻬﺎ ﺻﻴﺪ ﺗﻮﺭ ﺻﻴﺎﺩﺍﻥ ﺷﺪﻧﺪ. ﺁﺷﻮﺑﻬﺎﻱ ﺯﻧﺪﮔﻲ ﺣﻜﻤﺖ ﺧﺪﺍﺳﺖ. ﺍﺯ ﺧﺪﺍ ﺩﻝ ﺁﺭﺍﻡ ﺑﺨﻮﺍﻫﻴﻢ ﻧﻪ ﺩﺭﻳﺎﻱ ﺁﺭام.
75mehrsa مدیر استارتر عضویت: 1396/10/09 تعداد پست: 2096 نه به نظرم اسمهای جدید از مد میرن چون هر روز یه سری اسمهای دیگه میاد ولی این اسمها همیشگین. خدا کنه 😍 من عشق به تو دادم و تو عمری به من درد/ این عشق چرا این همه بی رحم ترت کرد