2777
2789
عنوان

کنکوریا روزی چند ساعت میخونید

136 بازدید | 13 پست

من به زور شاید برسه به 8ساعت 10روزه که شروع کردم میخونم

بیشتر مشکلم اینه صبحا بیدار نمیشم

تعدا تست هاتونم بگید

و کار هایی که خیلی کمکتون کرد برا کنکور و امتحان نهایی و افزایش تعدا تست و درست زدن تست رو هم بگید

زندگی صحنه یکتای هنرمندی ماست💞هر کسی نغمه خود خواند و از صحنه رود صحنه پیوسته به جاست 💞خرم آن نغمه که مردم بسپارند به یاد💞

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

منم کنکوریم بیا رقابتی بخونیم

باشه 

شما تا الان چقدر خوندی؟

زندگی صحنه یکتای هنرمندی ماست💞هر کسی نغمه خود خواند و از صحنه رود صحنه پیوسته به جاست 💞خرم آن نغمه که مردم بسپارند به یاد💞
ایدی تلگرامی چیزی بده من از صبح میخوام استارت بزنم جدی بخونم گزارش روززمون ب هم بدیم

درخواست دوستی دادم همینجا آیدی تلگرام بفرست برام تا پیام بدم بهت اونجا یا هم‌ همینجا اگه اکیی

منم همون ۸ ساعت اینا

تستام تعداد خاصی نداره هرچقدر که جلو دستم باشه میزنم یه موقع هاییم فقط مطالعه دارم تستاشو میزارم فرداش میزنم

شما وقتی یه چندتا تست میزنی که توشون اشتباهه همون موقع برو اشتباهاتو ببین سعی کن که یاد بگیری یعنی همون لحظه اون نکته برای همیشه بره تو مغز

بعد یه دفتر داشته باش نکاتی که فکر میکنی خیلییی مهمن و تو تستا چندبار اشتباه کردی اونارو تو اون دفتر بنویس(اون دفتر فقط مخصوص تست هایی باشه که مثلا یه نکته توشون هست و اون نکته چند جا دیگه هم تکرار شده و شما اون نکته رو هر سری اشتباه زدی یا متوجه نشدی)

شکلارو بسیااااااااااااااااااااااااااار جزئی تحلیل کن اصلا متنم نخوندی مهم نیست شکلااااا خیلی مهمن

و اینکه به کلماتی که تو تست اومده خیلی توجه کن

(تاثیر دارد ،نقش دارد،موثر هست)(اینا معمولا تو زیست تو گزینه های درست پیدا میشه)ولی(کلمات همه،فقط،به طور حتم)اینا معمولا تستو تو زیست رد میکنن

خلاصه اینا بهت کمک میکنه و اینکه تمرینم خیلی داشته باشه

مَخفی کَردَنِ ناراحَتی ها،از خودِ ناراحَتی دَردِش بیشتَرِه....

منم همون ۸ ساعت ایناتستام تعداد خاصی نداره هرچقدر که جلو دستم باشه میزنم یه موقع هاییم فقط مطالعه دا ...

شما از کی شروع کردی ؟؟

من تست های خیلی سبزو میزنم به نظرتون خوبه 

آخه میگن زیست آی کیو خیلی بهتره

شما از کی شروع کردی ؟؟من تست های خیلی سبزو میزنم به نظرتون خوبه آخه میگن زیست آی کیو خیلی بهتره

من از شهریور ماه شروع کردم

به عنوان منبع اول خیلی خوبه منم با استاد فرهمندنیا به عنوان منبع اول تست های پینوکیو رو میزدم خیلی کمکم کرد واقعا

فقط بگم تستی رو می‌زنید اشتباه بود اصلا ناامید نشی شما وقتی تو تست اشتباه میکنی داری نکته جدید یاد میگیری دفعه بعد نمونه دیگه اون تست بیاد درست میزنی من مهرو آبان به شدتتت تو تستا اشتباه میکردم بعدش کم کم درست شد

من از شهریور ماه شروع کردمبه عنوان منبع اول خیلی خوبه منم با استاد فرهمندنیا به عنوان منبع اول تست ه ...

منم خیلی اشتباه دارم

ریاضی رو چطور میخونید؟

منم خیلی اشتباه دارمریاضی رو چطور میخونید؟

ریاضی با ملاکپور کلاس میرم

همون تستایی که خودش سر کلاس کار میکنه رو تمرین میکنم با تمریناتی که میده

من ریاضی رو فقط برای نهایی میخونم

واقعا جرئت نمیکنم تو کنکور تست ریاضی بزنم مگه اینکه جوابش تابلو باشه🥲😂چون کلا ریاضیم خوب نیست