2777
2789
عنوان

کوسن برای مبل طوسی

| مشاهده متن کامل بحث + 238 بازدید | 28 پست
پرده هم طلایی و سفیده

خب پرده، معمولا حجم وسیع تری از رنگ رو به نمایش می گذاره، بنابراین از رنگ طلایی واسه کوسن باید خیلی هوشمندانه استفاده کنی که بازار شلوغ درست نشه و دلزدگی ایجاد نکنه، مثلا همون کوسن های طوسی رو ببر بده خیاط مبلمان، بگو فقط یکی دو ردیف نوار طلائی رنگ وسط کوسن ها بدوزه. 

داخل گوگل ببین، انواع و اقسام ایده و طرح و رنگ ها هست. 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

با طوسی رنگ شاد قرمز سرخ آبی صورتی کم رنگ کالباسی پررنگ میاد بهشون 

من ی مادرم ی زن که تمام دغدغه اش بچه اش امیدوارم هیچ پدرومادری امتحان نشه  الهم صل ال محمدوال محمد و عجل فرجهم

مبلای من طوسی پرنگ دو نفره هاشه طوسی کمرنگ ۳ نفره ها بعد کوسن طوسی پررنگه خودمم قرمز گرفتم گذاشتم کنارش قشنگ شده

وقتے دیدین یڪے نمیخوادتون، اگه همون اول برین فقط دلتون میشڪنه ولے اگر به بودن باهاش اصرار ڪنین غرورتونم میشڪنه!

یه جا دیدم مبلشون طوسی بود ،کوسن هم سبز بود تقریبا سبز چمنی وصورتی یکی در میون  روی میز جلوشم یه گلدون بود که گل با برگ سبز بزرگ گل های صورتی داخلش بود .حس خوبی میداد انگار تو باغی‌ 😂

ببخشید از کجا میتونم بخرم

میتونی پارچه بگیری برات بدوزن مبل فروشیا یا پارچه رو بخری ازشون ببری اینجاهایی‌که روکش خوشخواب میدوزن اول برو ازشون بپرس چه جنس پارچه ای میخواد شاید نساجیاهم داشته باشن