2777
2789
عنوان

زردچوبه ناشتا برای پاکسازی

1900 بازدید | 16 پست

چهار روز که زردچوبه ناشتا میخورم روز دوم بدن و صورتم جوش زد یعنی به خاطر اینه که داره پاکسازی میشه اینجوری ریخت بیرون تجربه دارید؟ 

گفته بودی که چرا خوب به پایان نرسید؟! راستش زور منه خسته به طوفان نرسید... ⭐

با اجازه استاتر

با نصب میلی (برنامه خرید فروش طلا آب شده)

با کمترین کارمزد خرید و فروش کنید

و هنگام ثبت نام کد دعوت بزن پنج سوت طلا هم جایزه ببر😍😍

برنامه رو از بازار دانلود کن

کد دعوت برنامه میلی

milli-ftei8

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

دمنوش زردچوبه خوبه اما مصرف زیادش عوارض سنگین داره روزی یک لیوان بیشتر نخورید

فقط یک استکان صبح ناشتا میخورم جوش زدن صورت بعد استفاده یعنی داره پاکسازی میشه؟ 

دیشب تو پیج یک دکتر سنتی خوب میدیدم میگف زردچوبه روزی دو قاشق با یه لیوان آب قاطی کنی بخوری برای خیلی چیزا خوبه و بدن رو کاملا پاکسازی میکنه مخصوصا کبد رو . فقط کسایی که سنگ صفرا دارن نخورن

مطمئن باش بدنت داره پاکسازی میکنه چون جوش برون ربزی کبده

[QUOTE=370381524]اره با اب جوش میذارم خنک میش م بدمزه نمیشههه؟ نه والا من خاکشیر میخوردم یمدت ...

بعد صورتت جوش نزد اخه فکر میکنم داره پاکسازی میشه برون ریزی کرده جوش زده بدنم

دیشب تو پیج یک دکتر سنتی خوب میدیدم میگف زردچوبه روزی دو قاشق با یه لیوان آب قاطی کنی بخوری برای خیل ...

مرسی که جواب دادی،، چون هم بدنم و صورتم بدجوری جوش زده بود میخواستم بدونم تاثیر زردچوبه هست یا نه 

بله احتمال دارد....ولی برا حفظ سلامتی  .زردچوبه رو بخر بشور رو حرارت بخاری خشک کن آسیاب کن استفاده کن تا خالص باشد .چون یه فیلمی از آسیاب فلفل قرمز رو دیدم مقوای قرمز اضافه میکرد .اونم حتما چیزی اضافه میکنن. زردچوبه رو بدون آسیاب هم میشد دمنشوش درست کرد خورد.

بله احتمال دارد....ولی برا حفظ سلامتی .زردچوبه رو بخر بشور رو حرارت بخاری خشک کن آسیاب کن استفاده ک ...

مرسی 🙏🏻