2777
2789
عنوان

کیا لیپو کردن

138 بازدید | 7 پست

تا چند وقت ماساژ میگرفتین؟

دردشو چطوری تحمل میکردین؟

تا چن وقت بدنتون سفت میشد؟

من ۱۳روزه از ابدو لیپو میگذره هنوز بدنم سفت میشه و موقع ماساژ گریه میکنم😢

🌹

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام عزیزم هنوز جای لیپو میسوزه؟

من ۱۰ اسفند لیپو ابدو دارم

دکترم میگه ابدو درد نداره لیپو کمر میسوزه

برای احساس سوختگیش چیکار کردین؟ دارویی چیزی دکتر نداد؟

من شب بستری میخوام پمپ درد بگیرم شما گرفتید؟

من پارسال لیپو غبغب داشتم اصلا اون حس سوختگی و اینا نبود

سلام من الان تو هفته دوم بعد از عمل هستم ببینید به عنوان به دوست دارم بهتون صادقانه میگم این عمل واقعا عمل راحتی نیست من خودم چند ماه داشتم تو گوگل دنبال حرف کسایی بودم که انجام داده بودن همشون گفتن برو انجام بده درد نداره و... ولی عملی بود که هم درد داشت و استرس داشت و اینکه من یکم مشکل کم خونی داشت با وجودی که کم خونیم زیاد نبود انقدر خون از دست دادم که مجبور شدن بهم خون وصل کنن بدنم ضعیف شده و تو بیمارستان استرس زیادی رو گذروندم چون خون گیرم نمیومد دخترا و خانم ها اگه واقعا خودتون رو دوس دارین این کارو با خودتون نکنید درسته میگن یه شنبه کمر باریک میشن ولی بعدش انقدر اذیت میشن که دیگه ذوقتون مور میشه من الان شکمم رنگش تغییر کرده و قشنگ معلومه چربیش یک شنبه خالی شده انقدر درد داری و سرگیجه و حالت تهوع و ... درسته دردش قابل تحمله میگی تحمل میکنم ولی انقدر چیزای بد دیگه داره که دردش حرفی دیگه نمیزنه تو سن کم رفتم خودمو داغون کردم بعد وقتی میومد اینجا میخوندم که خانم ها نوشته بودن درد داره و حالمون بده میگفتم نگاه کمرشو باریک کرده حالا الکی میگه که بقیه انجام ندن ولی بخدا دورغ نیست خودتون رو به مرگ نزدیک نکنید شاید باورتون نشه من وقتی خون گیرم نمیومد داشتم به مرگ خودم فکر میکردم برای لاغری برین ورزش کنید میدونم سخته من خودمم ادم خیلی تنبلی هستم میدونم رژیم سخته ولی بازم و درد و ضعیفی بدنتون و راحت نخوابیدن و... نمیعرضه منی که از جیگر متنفر بودم الان مجبور شدم خام خام بخورم چون این عمله خیلی خیلی خون ازتون میگیره و فکر میکنید فقط خرجش هزیبنه عمله ولی بعدش انقدر باید خرج خوراک تقویتی بکنی انقدر هی تمون دکترا میگن باید حتما فلان کارو بکنی من هزینه عملم با بیمارستان که یه شب اونجا بودم شد ۷۵ میلیون ولی با هره دارو و گن و دستگاه از اف و خوراک و.... الان نزدیک ۱۰۰ خوردی میلیون خرجم شده الکی گلتون میزنن فقط دکترم کارشون تو اتاق عمل میکنه بعدش براش مهم نیست تو چی میشی چون خودت میری امضا میکنی که بعد از عمل هر اتفاقی برام بیوفته با دکترم نیست و اگه اینو امضا نکنی عملا نمیکنم خلاصه نکنید 

سلام عزیزم هنوز جای لیپو میسوزه؟من ۱۰ اسفند لیپو ابدو دارمدکترم میگه ابدو درد نداره لیپو کمر میسوزهب ...

سلام عزیزم،امروز من یک ماه و دو روزه عمل کردم،ابدو اصلا درد نداره ولی تا دلت بخواد لیپو آتیش میزنه بدن آدمو،انگار خوابوندنت تو اسید،من همچنان جاهای لیپو میسوزه بعد از یک ماه،شیاف و استامینوفن کدیین دار هنوز مصرف میکنم،خوراکی‌های سرد ک میخورم درد و سوزش بیشتر میشه

اینارو نگفتم ک بترسی،وضعیتم گفتم،ولی بدن با بدن خیلی فرق داره

🌹

سلام من الان تو هفته دوم بعد از عمل هستم ببینید به عنوان به دوست دارم بهتون صادقانه میگم این عمل واق ...

به شدددت با حرفات موافقم،یعنی دقیقا تک تک حرفای من بود زدی

این عمل انقد درد داره ک بعدشم هرچقدر خوشتیپ بشی واقعا ذوقی برات نمیمونه 

من اگه برگردم عقب به هیچ عنوان انجام نمیدم

گول تبلیغات اینستا و چرت و پرتای گوگل خوردم

بعد از یک ماه و خورده ای هنوز به زندگی عادی برنگشتم و نمیتونم راست بشم 

هنوز پرستارم میاد و سروم بهم میزنه

🌹

سلام عزیزم هنوز جای لیپو میسوزه؟من ۱۰ اسفند لیپو ابدو دارمدکترم میگه ابدو درد نداره لیپو کمر میسوزهب ...

نه پمپ درد نگرفتم چون منو بیهوش نکرد دکترم،خواب مصنوعی بودم

بعدش که وارد بخش شدم تا چند ساعت خواب بودم ،بعدشم احساس درد کردم بهم مورفین زدم،تو بیمارستان ذره ای درد نداشتم همین که اثرات بی حسی رفت تازه فهمیدم چه غلطی کردم

🌹