2777
2789

پدرم از بازنشستگی ک حدود ۱۴سال میگذره درد دنبالچه داره ، میگه انگاری همیشه میخ هست اونجام ، یه دکتر رفتیم جراح عمومی بود اون قسمتشو نمیدونیم دستکاری کرد برید نمیدونم چیکار کرد ، اما دردش همچنان مونده ، طوری ک شب ها حالت نشسته میخوابه، پیش سنتی هم رفت نتونست کاری کنه . شما کسی میشناسین ک بتونه سردربیاره ازاینجور دردها؟؟ حالا نمیدونیم درد سیاتیک هست یا دنبالچه اش، بیجاره همش تو عذابه 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اسم یه دکتر یادم رفت تو کرمانشاه بهش میگن پنجه طلای ایران دست بریده رو هم پیوند میده اسمشو یادم اومد بهت میگم 

کاربری سال۹۸ کاربریامو ترکوندن لطفا گزارش میزنید حداقل بگید 

شاید مو باشه داخلش

احتمال قوی

کاربرآقاهستم,چهل وسه ساله متاهل و دارای فرزند_متاهل_تذل الامور للمقادیرحتی یکون الحتف فی التدبیر.کارها چنان در سیطره تقدیر قرار گیرد که چاره جویی به مرگ میانجامد .حضرت علی(ع).معنایش اینست که:گاه انسان باتمام تدابیر وحیله ها راه به جایی نمیبرد.حکمت ۱۶نهج البلاغه  یارب نظر تو برنگردد برگشتن روزگار سهل است

خدا ب پدرتون سلامتی ببخشه 🙏

دیدی چند وقت پراز ناامیدی میشی. بعد یه دفعه یه خوشحالی میاد تو دلت (اون خداست...) ........ وقتی در تاپیکی شرکت میکنم  لطفا زیر من ریپ نزن اصلا خوشم نمیاد.. چون  پیام من برای صاحب تاپیک هست ن توی هرنخود آش 😏... اصلا از آدمایی یهو میپرن ب ادم خوشم نمیاد.. سعی کن وقتی بامن صحبت میکنی حدتو نگه داری 🌷

ایشالا زودتر خوب شن ولی خوب باید درمان اصولی انجام شه دکتر عموزاده متخصص ارتوپدی هستن که سال های زیادی میشه که توی این زمینه تخصص دارن و همه ی بیماراشون از روند درمان راضین