2777
2789
عنوان

کسایی که خونواده همسرشون اعتیاد دارن و بی کلاس هستن لطفا بیان

| مشاهده متن کامل بحث + 432 بازدید | 43 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آشناتون گویا خوشی زده زیر دلش یا هوایی شده چون به شرایط خانواده و فامیل پسره واقف بوده و جواب مثبت داده بدون اینکه کسی اجبارش کنه! بدبخت پسره داره میگه قطع ارتباط میکنم بازم دختر کنار نمیاد خب مشخص یه جای کارش میلنگه مگه میخاد با فامیل زندگی کنه 

خانومه خودتونی؟ دقیقا من این شرایطو داشتم .ولی خونواده خودش نبود.دایباش ک مسن بودن بار اول رفتم از دود تریاک و قلیون و سیگار فضای اونجا ( خونوادک جمع بودن ).عذر میخوام  بالا اوردم .ولی اصلا حتی فکرم نکردم ب این موارد .چون ب شوهرم ربطی نداشت .خودش سالم بود .با اینکه همش در حال رفت و آمد بودن 

ولی ایناییکه همیشه دست و پاهاشون یخه،،،خیلی بیشتر از بقیه گناه دارن😓😓چون خیلی بیشتر ازبقیه فکرمیکنن و همین باعث میشه بیشتر تمرکزقلب روی پمپاژ خون ب سمت مغزباشه.این آدما،آدمایین ک یک رنج بزرگی رو تحمل کردن و یک غصه ی بزرگ و یک زخم ناحق تو دلشون هست...💔💔 

سخته خانواده ی اون پسر میشن فامیل درجه یک بچه ما نمیشه فاکتورشون گرفت و البته که قبل از ازدواج باید منطقی تر تصمیم میگرفت

زنانی که کتاب می‌ خوانند برای جوامع نابرابر و مرد سالار خطرناکند، زیرا آنها با مطالعه می‌ توانند دنیایی بهتر را تصور و برای به وجود آوردنش مبارزه کنند!!
بهونه://پسره ی بدبخ میگه میخوام قطع ارتباط کنم بخاطر تو با جد و ابادم بعد این باز میگه که میخوام طلا ...

اره به خدا پسر خودشو به آب و آتیش میزنه ،گریه میکنه میگه دوسش دارم نمیخوام زندگیم خراب شه اگر کوتاهی ام بوده جبران میکنم 

خانومه خودتونی؟ دقیقا من این شرایطو داشتم .ولی خونواده خودش نبود.دایباش ک مسن بودن بار اول رفتم از د ...

نه عزیزم از آشناهای نزدیکم ،میگم من بعد چند سال ازدواج فهمیدم که همسرمهمتر از فامیل اینم که همه جور خوب ولی میگه نه ،و خودش هم میدونه که بهتر از این پسر پیدا نمیکنه ولی میگه خب چیکار کنم حالم باهاشون خوب نیست 

اگه هنوز عقد نکرده عقد نکنه چون دلش نیساما اگه عقد کرده بگو بشین سر زندگیت مهم پسرس ک خوبه

عقد کرده ،۶ ماه آشناییشون بود الانم یک سال عقد ،از طرفی همه همکارا به دختر میگن چه شوهر خوبی تور کردی و پسر خوبی ،چون هر دوتاشون یه جا کار میکنن و همکارا هم پسره رو تایید میکنن ولی میگه اونا خودشو دیدن خونوادشو که ندیدن 

نه عزیزم از آشناهای نزدیکم ،میگم من بعد چند سال ازدواج فهمیدم که همسرمهمتر از فامیل اینم که همه جور ...

این آشنای دورتون ببخشید مخش تاب برداشته .گناه اون اقا چیه .وقتی اینقد سختگیرن قشنگ تحقیق میکرد و مو رو از ماست میکشید.مطمئن باش بخاطر این دلیل واهی ن تنها زندگیشو خراب میکنه بلکه رنگ خوشی رو هم نمیبینه چون ب نامزدش ظلم میکنه .

ولی ایناییکه همیشه دست و پاهاشون یخه،،،خیلی بیشتر از بقیه گناه دارن😓😓چون خیلی بیشتر ازبقیه فکرمیکنن و همین باعث میشه بیشتر تمرکزقلب روی پمپاژ خون ب سمت مغزباشه.این آدما،آدمایین ک یک رنج بزرگی رو تحمل کردن و یک غصه ی بزرگ و یک زخم ناحق تو دلشون هست...💔💔