2777
2789

سلام دوستان یکی از آشناهای ما یکساله نامزد ولی الان دختر میگه دیگه نمیخوام و میخوام جدا شم هر دو کارمند هستن و شرایط کاری پسر بهتر و پسر سالم و خوبی هست و همه ما تاییدش میکنیم ولی از طرفی پدرش اسیر بوده وتریاک میکشه و طایفه پسر هم رده پایینن طوری که دختره مجالسشون میره ناراحت بر میگرده و مصمم میشه برای طلاق و تو طایفشون هم هستن کسای دیگه که اعتیاد دادن ولی پسر میگه من خیلی دوستت دارم و همه چی رو درست میکنم و با طایفه اگه تو نخوای رفت آمد نمیکنم و.... و واقعا هم راست میگه و آدم دروغ گویی نیست حتی تو دوره آشنایی خودش همه اینارو صادقانه گفته ولی دختر میگه من نمیدونستم اینطورین و درکی نداشتم و الان میخوام طلاق بگیرم .

کسایی که همچین شرایطی داشتن بیایید راهنمایی کنید به نظرتون چیکار کنه ؟؟؟چون پسر خوبه و باایمان و بااخلاق هست ما میگیم بیشتر فکر کن که بعدا پشیمون نشی ولی میگه وقتی میرم طایفه و خونوادشو میبینم بدم میاد و...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بنظرم جدا شه چون نمیشه ک با خانواده قطع ارتباط کنه اون یچیزی میگه 

بعدشم میخوان همش سر خانوادش دعوا کنن پسره هم این عشقم علاقشو از دست میده وقتی ببینه زنش با خانوادش جور نیست 

بهونه://

پسره ی بدبخ میگه میخوام قطع ارتباط کنم بخاطر تو با جد و ابادم بعد این باز میگه که میخوام طلاق بگیرم؟ 

چه خوب گفت تتلو: همیشه بزرگترین ضربه هارو عزیزترین کسا بهت میزنن؛ پس جوری رفتار کن ک هیچ عزیزی برات باقی نمونه...! 

جدابشه بهتره.پسر خرش از پل بگذره تمام وعده وعیداشو فراموش میکنه و هرثانیه بخاطر خانوادش بحث دارن و همین پسری ک الان میگه قید خانواده شو میزنه بعد از ازدواج چنان مدافع خانوادش میشه ک دخترو ب غلط کردن میندازه

پسره بیچاره گناه داره هم از در میخوره هم از دیوار

دوستان گلم لطفا در مورد آثار وخواص حدیث شریف کسا مطالعه کنید به نقل از آیت الله بهجت که فرموده اند: کلمات حدیث شریف کسا معجزه ای است که پیامبر قرائت آن را بسیار سفارش نموده است. پیامبر اکرم دو مرتبه سوگند یاد می کنند که چنانچه این حدیث خوانده شود رحمت فرود خواهد آمد. ملائک فرود آمده و اندوه از اندوهگین برداشته و دعای حاجتمند مستجاب خواهد شد. 🕊 اینجا ایران است رو برای تحقیر به کار نبرید💔هیچ چیز خطرناکتر از این نیست که جامعه‌ای بسازیم که در آن بیشتر مردم حس کنند که هیچ سهمی در آن ندارند. مردمی که حس می‌کنند سهمی در جامعه دارند از آن جامعه محافظت می‌کنند، ولی اگر چنین احساسی نداشته باشند، ناخودآگاه می‌خواهند که آن جامعه را نابود کنند.- مارتین لوترکینگ