2777
2789
عنوان

متخصصین بی بی چک

| مشاهده متن کامل بحث + 508 بازدید | 46 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

الان سرچ کردم دیدم بعضیا مدیکور استفاده کردن و مثبت کاذب بوده سریع رفتم بی بی چک رو قبل از اینکه شوه ...

من دیروز رفتم از یه داروخونه دیگه مدیکور قطره چکونی گرفتم ۱۵۰۰ اون یکی قبلیمو ۹۰۰ گرفتم اومدم خونه مقایسشون کردم دیگه آره حتی نوشته خط ک نوشته baby check هم فرق داره

نمیدونم دیگه اون نوار داخلشم فرق داره یعنی اصلیو تقلبی داره یا نه!

ولی من جات بودم امروز میرفتگ آز میدادم چوت هاله ای ک افتاده خیلی واضحه

من تکیه به دیوار تو کردم؛ عجب حس قشنگی...

من دیروز رفتم از یه داروخونه دیگه مدیکور قطره چکونی گرفتم ۱۵۰۰ اون یکی قبلیمو ۹۰۰ گرفتم اومدم خونه م ...

گلم امروز صبح بیدار شدم یه بی بی چک دیگه زدم بازم یه هاله افتاد ولی بی بی چکم باز مدیکور بود

امروز برم یه مارک دیگه بگیرم باز امتحان کنم اگه خدا خواست و باز مثبت بود میرم آز میدم 

من دیروز رفتم از یه داروخونه دیگه مدیکور قطره چکونی گرفتم ۱۵۰۰ اون یکی قبلیمو ۹۰۰ گرفتم اومدم خونه م ...

بی بی چکی که من هم خریدم 1500 تومن بود

بی بی چک شما مثبت شد؟

گلم امروز صبح بیدار شدم یه بی بی چک دیگه زدم بازم یه هاله افتاد ولی بی بی چکم باز مدیکور بود امروز ...

عزیزم پس صددرشد حامله ای 😍

برو با خیال راحت آز بده

واسه منم دعا کن

من تکیه به دیوار تو کردم؛ عجب حس قشنگی...

داروخانه های اطراف خونه رو گشتم ولی همه بی بی چک فقط مارک مدیکور داشتن منم دوباره وسوسه شدم و از روی ناچاری یه مدیکور خریدم 

اومدم خونه گذاشتم بازم یه هاله کم رنگ افتاد تازه احساس میکنم از اون  دوتا قبلی به جای اینکه پر رنگ تر بشه کم رنگ تر هم  شده برای همین هنوز جرات رفتن به ازمایشگاه رو ندارم 

سلام رها رفتی ازمایش

سلام مریم جون نه نرفتم آزمایش بدم

خیلی میترسم 

میترسم برم منفی بشه حالم رو بگیره

آخه بی بی چک پر رنگ تر نشد

همش احساس میکنم پری داره میاد و میرم خودم رو معاینه میکنم میبینم خبری نیست

وسواس فکری گرفتم همش فکر میکنم مثبت شدن بی بی  چک ها به خاطر تزریق hcg  بوده 

یه کم که میگذره میگم نه مدیکور مارک خوبی نبوده مثبت کاذب شده

یا شایدم دوفاستون باعث شده مثبت بشه 

خلاصه خل شدم رفت 

از بس بی بی چک منفی دیدم باورم نمیشه مثبتش حقیقی باشه 

همش کارم شده سرچ کردن توی اینترنت  دنبال یه چیزی میگردم که بارداریم رو نقض کنه دیوانه شدم 

تا پنجشنبه صبر میکنم اگه خبری نشد بعد میرم آزمایش میدم 

[QUOTE=50768926]عزیزم من امروز دوباره زدم کمرنگه ولی خوب ازهمون اولش دیده میشه میخام صبر کنم دوروز دیگه بزنم اگه باز ...[/QU

انشاالله دو رو ز دیگه خوش خبر میای گلم  با بتای بالا