2777
2789
عنوان

دلم میخاد خودمو بکشم

200 بازدید | 24 پست

جوشای صورتم روانیم کردن خدایا شکرت ناشکری نمیکنم ولی صورتم خیلی ناراحتم میکنه با هرکس حال احوال میکنم تو خیابون راه میرم خیلی اذیت میشم از نگاها خداییا🥲 چیکار کنم اینا درست بشن روتین پوستی دارم ازمایش ندادم فشیالم رفتم ۱ جلسه خدایا دلم میخاد پوست اینه ای داشته باشم بعد عمل بینی هم خیلی صورتم جوش شد شدید

منم مژه هام ریخته ی چشمم کاملللل 

نقاش سیاهقلم 💙🫠کاربری دست دو خواهر و یک دوست در سنین مختلفه تاپیکارو دیدیدن برگاتون نریزه😂🎀طرف صحبت من فقط استارتره لطفا بقیه ریپ نزنن(منظورم فقط تاپیک سیاسی و مذهبیه) 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم مژه هام ریخته ی چشمم کاملللل

میشع مژه کاشت ایا؟؟؟

خانمهای متاهل و مادران پسرهای جوان از زیبایی ، کمالات ، اشپزی و ......هیچ زنی جلوی همسر و پسرتون تعریف نکنین به خصوص خانمهای متاهل همسر شما جذب تعریف جنس مخالف می شوند و ضررش توی زندکی خودتون هست ....مادران هم تعریف نکنین چون پسرتان از همان ابتدا حس ازاد بودن راجع به این مسئلع پیدا می کنن .....با تشکر از شما عزیزان🌻🌻🌻

برو دکتر باتجویز پزشک راکوتان مصرف کن هر دفعه باید ازمایش کبد بدی زیر نظر دکتر باید مصرف کنی پوستت اینه میشع

برا ارامش دلم صلوات میفرستی؟!؟! برای همتون فرکانس مثبت میفرستم♥️
خوب حالا من فک کردم چی شدهازمایش یده شاید کبدت هم چرب باشه اصلا مشکل گوارشی باشه

وای نمیدونی جقدر سخته هرکس تو خیابون مییینم یه فتوا میده به جوشام یه دکتر معرفی میکنه یه ماسک یه شوینده یکی نیست خستم کردین مردم اخه انقد نمک رو دل کسی نزنید