2777
2789
عنوان

چخبر رفقا

60 بازدید | 15 پست

چخبرا 

برنامه جمعتون چیه چه میکنین

نینی سایت جاییه که فقط با داشتن دوتا اکانت هم میتونی با مذهبیا دوست باشی و هم با غیر مذهبیا فقط کافیه با هر اکانتت مذهب و نوع حرفاتو تغییر بدی بریم ی مدت با اون اکانته بیایم ببنیم اون طرف چخبره فعلا بابای😆

سلام سلامتی 

فردا احتمالا بریم خرید و کمی گردش

اون کسایی که یروز مرحم زخمشون بودم با گریهاشون گریه با خندهاشون میخندیدم /اون کسایی که برای پناه و فرارشون سنگرشون شدم / اون کسایی که براشون دفاع کردم /کسایی که بهونه گرفتن و ازم دورشدم برای دردام/یادتون باشه دیگه نه مرحمتون میشم  نه سنگرتون                                                             ☝️نه خودتونو میخوام نه دوستیه خاله خرستونو ☝️                                💎💍💎                                        تو همون سنگر دشمن لیاقتتونه 🤘

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

👀

چطوررریییییییی جناب مرزوقی 

تا دیشب ایران الانا مالزی

نینی سایت جاییه که فقط با داشتن دوتا اکانت هم میتونی با مذهبیا دوست باشی و هم با غیر مذهبیا فقط کافیه با هر اکانتت مذهب و نوع حرفاتو تغییر بدی بریم ی مدت با اون اکانته بیایم ببنیم اون طرف چخبره فعلا بابای😆

تولد دخترمه احتمالا خواهر شوهرم بیاد خونمون یک جشن براش بگیریمبعدم بریم طرقبه شام البته فقط خودمو بچ ...

تولدش مبارک 💖

جمعه ها بازار بازه ؟؟؟چرا من همیشه فکر می کنم بسته 😓

اون قدیما بود میگفتن جمعه همه جا تعطیله الان مردم آنقدر گشنه آن که روز جمعه و غیر جمعه نداره همه جا بازه

اونیم ک شکمش سیره ک براش فرقی نداره بازم

تـوےِ قَلبَܩ تـو لـ‌ایِقِ سَلطَنَ‍تـے‌ღ♛️✨️ 

جمعه ها بازار بازه ؟؟؟چرا من همیشه فکر می کنم بسته 😓

نه بازه شهرهای توریستی و شهرهای بزرگ  

اون کسایی که یروز مرحم زخمشون بودم با گریهاشون گریه با خندهاشون میخندیدم /اون کسایی که برای پناه و فرارشون سنگرشون شدم / اون کسایی که براشون دفاع کردم /کسایی که بهونه گرفتن و ازم دورشدم برای دردام/یادتون باشه دیگه نه مرحمتون میشم  نه سنگرتون                                                             ☝️نه خودتونو میخوام نه دوستیه خاله خرستونو ☝️                                💎💍💎                                        تو همون سنگر دشمن لیاقتتونه 🤘

قهرم باهاتتتت عشقتو فراموش کردی 🥺

اصلااااا فراموش نمیکنمممم 

یکی دوشبه بچه آرومی شدمممم 😆بزا دوباره مود سم پاشیم بگیره میفتم رو سر و کولت 🙊😆💖