2777
2789

پسرم فقط شیر خشک میخوره اونم هر 4 یا 5 ساعت یه بار. خیلی دفع ادرار نداره حالا امروز هر باری که پوشکش رو عوض کردم لکه های نارنجی توش دیدم یعنی عفونت داره؟

خدایا اونی که خودت خوب میدونی کیه رو به بدترین شکل ممکن مجازات کن که اگه نکنی به عدالتت شک میکنم . امین یا رب العالمین 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

هزیزم خیلی کم شیر میخوره دخر منم شیر خشکیه حداقل 2ساعت یبار باید بخوره  دختر من تو ماه دختر شما دکترش میگفت هر یک ساعت 30تا بهش بده یا 15تا آب بدنش کم شده که اینجوری شده 

دخترم دنیای من
احتمالا بدنش کم اب شده یا بدنش رو زیاد گرم نگه می دارین

دکتر ببرمش؟

خدایا اونی که خودت خوب میدونی کیه رو به بدترین شکل ممکن مجازات کن که اگه نکنی به عدالتت شک میکنم . امین یا رب العالمین 
هزیزم خیلی کم شیر میخوره دخر منم شیر خشکیه حداقل 2ساعت یبار باید بخوره  دختر من تو ماه دختر شما ...

یعنی تو این سن بچم هر یک ساعت 30 میل باید بخوره؟ من بخاطر شیر نخوردنش بردمش دکتر هفته قبل دکترش میگه یا رفلاکس داره که رانیتیدین داد یا شیرش رو دوست نداره

شاید شیرشو دوست نداره که اینقدر کم میخوره 

اپتامیل میخوره الان دکترش میگه ببلاک بده 

نه چیز مهمی نیست شروع کن بهش آب بده

ممنون عزیرم