2777
2789
عنوان

کمکم کنید نیاز به راهنمایی دارم

3473 بازدید | 20 پست

سلام چند وقته ازدواج کردم راستش من وقتی میرم اینستا تو پیج شوهرم میبینم قبلا ک مجرد بوده پست هایی ک گذاشته 80درصدش رو فقط دخترا لایک کردن و بهش ک گفتم تو قبلا چرا اینقد دختر فالو کرده بودی میگه همینجوری اینستا یعنی فالو کردن لایک کردن و قسم میخوره هبچ منظوری نداشته من تو اینستا پیج همون دخترا رو ک میبینم یا حتی پیجای دیگه ک اتفاقی میبینم باز لایک شوهرمو میبینم ک پست های اونا رو لایک کرده عکس خودشونو گذاشتن شوهرم لایک کرده و این خیلی ناراحتم میکنه جوری ک از رندگی الانم غافل میشم و فکرم هممممممممش ب گذشتس ک شوهرم چرا اینقد دخترا رو لایک کرده 

البته اینم بگم فقط عکس دخترا رو نه کلا اگر یه دختر رو فالو داشته هر چی میزاشته از فیلم آهنگ یا نمیدونم عکس بچه هاشون شوهرشون یه متن یا نوشته کلا براش فرق نمیکرده هرچی باشه لایک کرده وای خب عکس خودشونم لایک کرده و این ناراحتم میکنه 

البته الان کسی تو پیجش نیست وقتی اومده بود خواستگاریم وعقد کردیم در حد 7 8تا دختر فقط بودن ک بهش گفتم دوس ندارم دختر تو پیجت باشه اونم گفت چشم حذف میکنم من ک برام مهم نیست الانم اصلا بخاطر کارش اینستا خیلی کم میره و هیچکسو لایک یا فالو نمیکنه چون میدونه من دوس ندارم و خدایی الانم براش مهم نیست ک اصلا کسی باشه بیرونم بریم چشم پاکه و ب کسی نگاه نمیکنه ولی من نمیدونم چرا وقتی میبینم مثلا دو سال پیش عکس یکیو لایک کرده عصبی میشم و متاسفانه تو رفتارمم نشون میدم نمیدونم این وسواسه فکریه چیه ک ولم نمیکنه😢😔😔😔 خواهش میکنم خواهرانه کمکم کنین ب نظرتون وسواس گرفتم یانه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چجوری راهنماییم کن کارم اشتباهه؟

خیلی حساسی اونموقع تو نبودی بعدم الان که شوهرته بقول خودت آدم خوبیه اهل این کارا نیس چرا زندگی به کام خودت تلخ میکنی کارت درست نیس چون فقط خودت عذاب میدی 

گاهی ما را بازنده می‌دانند؛آنان که حتی یکبار همبازی سرنوشت ما نبوده اند ...!

خیلی حساسی اونموقع تو نبودی بعدم الان که شوهرته بقول خودت آدم خوبیه اهل این کارا نیس چرا زندگی به کا ...

آره شوهرمم میگه فکر نکن اینجوری هر دومون 

اذیت میشیم میگه من وقتی اینیتا نصب کردم همون ۱۰سال پیش دوستم گفت برنامه ایه ک یه کسایی هستن تو پستاشونو میبینی لایک میکنی اونا هم پست تو ذو لایک میکننن منم بر این اساس لایک کردم ی چیز مجازیه هیچ نظری نداشتم و اصلا اینا رو نمیشناختم و یادم نمیاد چی بوده بعد ی مدتم میگه میدیدم پیجم شلوغ میشد حذف میکردم همه رو بعدم میگه اصلا تو ک نبودی اونموقع منم نظری نداشتم فقط یه لایک بوده ولی من باز فکرم درگیره آخه چرا باید یه پسر دختر لایک کنه آخه 

آره شوهرمم میگه فکر نکن اینجوری هر دومون اذیت میشیم میگه من وقتی اینیتا نصب کردم همون ۱۰سال پیش دوست ...

اینجوری پیش بری تهش جداییه این همه شکاکی از کجا میاد بنظرم برو مشاوره واقعا الکی داری زندگیتو خراب میکنی چرا فک میکنی یه لایک حتما پشتش منظوری بوده 

اینجوری پیش بری تهش جداییه این همه شکاکی از کجا میاد بنظرم برو مشاوره واقعا الکی داری زندگیتو خراب م ...

نه من میدونم منظوری نداشته 

ولی نمیدونم چرا ناراحت میشم لایک شوهرمو میبینم 

نه من میدونم منظوری نداشته ولی نمیدونم چرا ناراحت میشم لایک شوهرمو میبینم

خیلی دوسش داری آدمی که عاشقه رو همه چی حساسیت نشون میده

بنظرت وسواس گرفتم ؟اشکالی نداره که قبلا لایک کرده؟

چه اشکالی داره یه لایک بوده قربونت صدقه طرف که نرفته من خودم الان تو اینستا ممکنه لایک و کامنت بزارم بخدا هیچ منظوری پشت لایک نیس سخت نگیر الان که تو زنشی مهمه رفتارش کردارش که آیا با وجود تعهد داشتن می‌ره سمت خلافی یانه 

چه اشکالی داره یه لایک بوده قربونت صدقه طرف که نرفته من خودم الان تو اینستا ممکنه لایک و کامنت بزارم ...

آره خودش گفت اینکه بری دایرکت کسی بدون اجازه اینا تشکال داره نه لایک کردن