2777
2789

بچم 6ماهشه ناخواسته باردارشدم 

وقتی فهمیدم که دیگه دوماهش شده بود.. 

خیلی گریه کردم خودمو به زمین و آسمون زدم.. شرایط روحی خوبی ندارم.. بخاطرخیانتی که چندماه پیش ازشوهرم دیدم هنوز داغونم.. 

خلاصه هرکاری کردم این بچه خیال افتادن نداشت! 

شبی که بیبی چک زدم و مثبت شد برخلاف من شوهرم خیلی هیجان زده و خوشحال بود! 

رفتاروحرفای مشکوک خونواده شوهرم باعث شد مطمئن بشم.. 

دیشب ازشوهرم پرسیدم بگوحدسی که میزنم اشتباهه! 

اول حاشا کرد

امابعدش کفت آره من اونشب تو بیقراری کردی به داداشم گفتم خانمم حاملس ولی راضی نیس نمیخاد

گفته اگه نمیخاین بچه رو نگهدارین بدین بما! 

شوهرمم گفته من مشکلی ندارم ولی اگه پسربود نمیدم. چون پسرندارم اگه دختربود باز باید خانمم تصمیم بگیره!! 

حالا دیشب رفتم سونو ان تی تو ۱۲هفته  جنسیتشو احتما۷٠درصد گفت دختره... 😔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

معلومه که نه

من همیشه محترمانه و با ادب نظرمو بیان میکنم. هر جا ادب نشون دادم و بی ادبی دیدم عین خودشون رفتار نمیکنم و نمیگم با هرکی عین خودش، فقط به این فکر میکنم که من از یه گوساله توقع ادب ندارم! چون اون تو طویله بزرگ شده، از طرفی بین گاوها هم رشد کرده! در مورد خیلیا هم همینطوره. مراقب شخصیت خودتون باشید🤩🌹سر تا پایم را خلاصه کنندمی شوم "مشتی خاک"که ممکن بود "خشتی" باشد در دیوار یک خانه، یا "سنگی" در دامان یک کوه، یا قدری "سنگ ریزه" در انتهای یک اقیانوس، شاید "خاکی" از گلدان‌یا حتی "غباری" بر پنجره! اما مرا از این میان برگزیدند :برای" نهایت"برای" شرافت"برای" انسانیت"و پروردگارم بزرگوارانه اجازه ام داد برای :" نفس کشیدن "" دیدن "" شنیدن "" فهمیدن "و ارزنده ام کرد بابت نفسی که در من دمیدمن منتخب گشته ام :برای قرب برای رجعت برای سعادت من مشتی از خاکم که خدایم اجازه ام داده:به انتخاب، به تغییر ، به شوریدن، به" محبت "

چی میگی دختر طفل معصوم داری معامله میکنی سرش کاش هیچ وقت بدنیا نمیومد اعصابم بهم ریخت بازم بچه داری 

🌹وقتی خدا خواست یوسف را از زندان نجــات دهــد صاعـقه‌ای نفرستـاد تـا درِ زندان را از جای بکند،  بلکه در آرامش شـب درحالیکه پادشاه در خـواب بود رؤیایی بسوی او روانه کرد.  🍀پس بـه خدایت اطمینان داشته باش.  🌹فَسَتَذْكُرُونَ مَا أَقُولُ لَكُمْ وَأُفَوِّضُ أ️مری الی الله ان الله بصیر بالعباد