سه روزه دماغمو عمل کردم سوراخ راست خونش بند نمیاد از طرفی قرص ضدبارداری مصرف میکردم ک گفتن خون رو لخته میکنه و قبل عمل قطع الان یک هفته زودتر از موعد پریود شدم شدید دیگه دارم از حال میرم چیکار کنم تا کی اینجوره😭😭
ان ک همش میگه طبیعیه کمپرس سرد بزار ولی پریود رو نمیدونم چیکار کنم
پریودت چند روزه هست
نگران نباش خون طبیعیه هرچی بیشتر بیاد بهتره ولی اگه از روزش گذشته اشکال ندارن خودتو تقویت کن چیزای گرم بخور استراحت کن استرس هم نداشته باش برای این که مطمئن بشی یه دکتر هم برو
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
یاخدا منم گفت چون خونم لخته میشه قبل عمل قطع کنم الان خیلی زودتر پریود شدم یعنی خطرناکه
دردی چیزی تو قفسه سینت و اینا نداری ؟نگران نباش برو بیمارستان اگه حالت خیلی بده و همه چیو توضیح بده بهشون قرص ضد بارداری و اینارو سعی کن دیگه قرص ضد بارداری استفاده نکنی خود سرانه مگر اینکه دکتر زنان بهت گفته باشه باورکن قرص ضد بارداری خیلیی خیلی عوارض بدی داره