2777
2789
عنوان

خونریزیم بند نمیاد😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 503 بازدید | 27 پست
ان ک همش میگه طبیعیه کمپرس سرد بزار ولی پریود رو نمیدونم چیکار کنم

پریودت چند روزه هست

نگران نباش خون طبیعیه هرچی بیشتر بیاد بهتره ولی اگه از روزش گذشته اشکال ندارن خودتو تقویت کن چیزای گرم بخور استراحت کن استرس هم نداشته باش برای این که مطمئن بشی یه دکتر هم برو 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بخدا دیگه دارم از حال میرم

خواهر من پیوند انجام داد پریود بود

ازینور تا اونورش بریدن دکتر گفت ربطی اصلا بهم نداره و هیچ کار برای پریودش نکردن.حتی نزاشتن غذای مقوی بهش بدیم.

ضما ک ی عمل بینی ساده انجام دادی

استراحت کن و به خودت تلقین نکن

همیت

💕

یاخدا منم گفت چون خونم لخته میشه قبل عمل قطع کنم الان خیلی زودتر پریود شدم یعنی خطرناکه

دردی چیزی تو قفسه سینت و اینا نداری ؟نگران نباش برو بیمارستان اگه حالت خیلی بده و همه چیو توضیح بده بهشون قرص ضد بارداری و اینارو سعی کن دیگه قرص ضد بارداری استفاده نکنی خود سرانه مگر اینکه دکتر زنان بهت گفته باشه  باورکن قرص ضد بارداری خیلیی خیلی عوارض بدی داره 

الان از پنج روز بیشتر شده ؟اشکال نداره گفتم استرس نداشته باش برو دکتر خیالت راحت بشه اگه خیلی میترسی

ن‌ ولی حجمش خیلی زیاده از طرفی استرس لخته شدن خون دارم گاهی سینم تیر میکشه میگم الان دیگه میمیرم

ن‌ ولی حجمش خیلی زیاده از طرفی استرس لخته شدن خون دارم گاهی سینم تیر میکشه میگم الان دیگه میمیرم

نترس بابا طبیعیه سینت هم که تیر می‌کشه بخاطر پریودی موقع پریودی اینجوریه اصلا نترس همش طبیعیه