2777
2789

تازه زایمان کردم ،سینه هام واسه شیردهی وحشتناااک زخم شده،خون میاد،😭از داروخونه هم پماد گرفتم اما اثری نداشت،چی خوبه استفاده کنم؟

واسه بخیه زایمان طبیعی هم اگه میدونین بگین لطفاااا

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

عزیزم با شیردوش دوشیدی زخم شده بهشون کره بزن یه پماد هم هست داروخونه میده اخ منم اینحوری بودم اشکم درمیومد یچه شیر میخورد واسه زایمانت بخیه خوردی اگه عفونت نداره همون روزی یبار اب ولرم و بتادین چند قطره بریز ده دیقه بشین تو لگن کافیه

🌹وقتی خدا خواست یوسف را از زندان نجــات دهــد صاعـقه‌ای نفرستـاد تـا درِ زندان را از جای بکند،  بلکه در آرامش شـب درحالیکه پادشاه در خـواب بود رؤیایی بسوی او روانه کرد.  🍀پس بـه خدایت اطمینان داشته باش.  🌹فَسَتَذْكُرُونَ مَا أَقُولُ لَكُمْ وَأُفَوِّضُ أ️مری الی الله ان الله بصیر بالعباد

عزیزم با شیردوش دوشیدی زخم شده بهشون کره بزن یه پماد هم هست داروخونه میده اخ منم اینحوری بودم اشکم د ...

نه فقط بچه شیر میدم،نمیدونستم انقد سخته شیردادن🥺🥹ممنون از راهنماییت گلم

مرسیهنوز پنج روزهنوز جوش نخورده میسوزه اذیتم اما بیشتر زخمه سینه هام اذیتم خیلی😭

زیاد رو زمین نشین تشک طبی بگیر بشین رو اون 

بعد برو حمام با سرم شستشو بشور بیا بیرون سشوار بکش مرتب روزی سه بار 

آناناس بخور مایعات بخور گوشت کباب کن بخور زود خوب بشی

الحمدلله رب العالمین ...
زیاد رو زمین نشین تشک طبی بگیر بشین رو اون بعد برو حمام با سرم شستشو بشور بیا بیرون سشوار بکش مرتب ر ...

ممنون عزیزم باشه از فردا انجام‌میدم،فقط بعده سرم شستشو باز باآب نشورم؟؟