2777
2789
عنوان

خسته ام از پولداری همسرم

4019 بازدید | 123 پست

بچه ها من تازه با اینجا آشنا شدم،و کسی رو ندارم باهاش دردودل کنم وازش راهنمایی بخوام،میشه لطفا کمکم کنید،دوسال هست عقد کردم و سر مسائلی که الان میگم کارمون داره به جدایی میکشه...شاید باورتون نشه دیگه کم آوردم،بین شوهرم و اطرافیان گیر کردم،من همسرم وضع مالیش خداروشکر خوبه و اطرافیامون همگی وضعشون بد هست،ودائما از ما درخواست کمک مالی دارن،واکثرا هم به من میگن،ومنم نمیتونم بهشون نه بگم چون میدونن داریم و نه بگم میفهمن دروغ گفتم،فک کنین شاید ۲۰نفر دائما در حال در خواست کردن ازت باشن،بخدا شاید ۱ملیار پولمون دستشونه،وهیچکدوم نمیدونه بقیه هم ازمون درخواست میکنن فک میکنه فقط خودش یه نفر هست و اگه بخوایم نه بگیم آبرومنونو میبرن که بهشون ندادیم،واکثرا هم نمیتونن بهمون برگردونن،همسرم خسته شده و همیشه باهم دعوا داریم سر این قضییه،اگه از خودش بخوان چون رودروایسی باهاشون داره بهشون میده ولی اگه به من بگن میگه چرا بهشون نگفتی نمیتونیم بدیم والان من نمیدم بیخود قول دادی منم میشینم گریه میکنم که زشته آبرومو جلوشونو نبر...توروخدا اگه شما جای من بودین چیکار میکردین

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میدونن داریم چون کار همسرم جوری هست همیشه پول خوب میاد بحسابش جریان کارشو میدونن

خب ازکجامیدوننن؟؟خودتون میگین دگ ..سعی کنین پولتونوتبدیل ب کلک واملاک و...کنین 

زهرمار🗿
میدونن داریم چون کار همسرم جوری هست همیشه پول خوب میاد بحسابش جریان کارشو میدونن

بابا تو دروغ بگو بزار بفهمنداصلا دروغ گفتی پسر مردم وضعش خوبه دلیل نمیشه مشکلات بقیه رو گردن بگیره بیچاره