2777
2789
عنوان

فقط خانما بیان🔞🔞

254 بازدید | 16 پست

خانما کسی هست تاریخ پریود لکه بینی داشته باشه بعدش خون ریزی صورتی رنگ بعدش بازم لکه بینی

درد شکم و لگن و اینا هم داشته باشه امکان بارداری هست؟

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

وااینجا هم نمیذارن راحت باشیم⁦🤦🏻‍♀️⁩

عزیزم یکی از فامیلای همسرم 3 ماه اینا لکه بینی داشت میره دکتر بعد دکتر آزمایش و اینا مینویسه بعد میگه خانم شما 3 ماهتونه و باردارید

بی بی چک بزن اگر سابقه شو نداشتی و حتما اگر مثبت بود تیتر بتا رو ۴۸ ساعته تکرار کن بارداری طبیعی معم ...

سابقه اصلا نداشتم

ببخشید تیتر بتا چیه رو بی بی چک میزنه؟؟⁦⁦⁦🤦🏻‍♀️⁩

پس اگر این بارداری باشه معلومی نیست یعنی چیه

اگر بزارم سری بعد وقت پریودی پریود نشدم بی بی چک بزنم الان نزنم اشکالی داره بنظرت؟

سابقه اصلا نداشتمببخشید تیتر بتا چیه رو بی بی چک میزنه؟؟⁦⁦⁦🤦🏻‍♀️⁩پس اگر این بارداری باشه معلومی نی ...

نه ببین یک هفته بعد از خونریزی ک میگی بی بی چک بزار اگر مثبت شد تیتیر بتا همون آزمایش خون بارداری باید بدی معمولا طبیعی نیست خونریزی دقیقا تو خود موعد ولی ممکنم هست پیش بیاد تا پریود بعدی صبر نکن بی بی چک بزار 

نه ببین یک هفته بعد از خونریزی ک میگی بی بی چک بزار اگر مثبت شد تیتیر بتا همون آزمایش خون بارداری با ...

باش مرسی گلم 

فقط من بلد نیستم از بی بی چک استفاده کنم میشه بگی چجوریه