2777
2789

منم یه حمد به نیته حاجاته همگیه شما میخونم دعا کنید واسم نیازی فوری به پول دارم ممنون از دعاهاتون

هییییچ آقایی توی تاپیک های من شرکت نکنه، نظر هم نده،در خواست دوستی هم نده ،بدونید از آقایون نینیسایتی حالم بهم میخوره🤮

خوندم عزیزم

انشالله خیلی زود حاجت روا بشید

فقط 43 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

-شاید اگر صدقه خود را در سطل زباله بندازید زودتر به دست نیازمند برسد تا در صندوق صدقات..!

خوندم ✨🌙 شما ب نیت من بخون ک حاجتمو تا ولادت اقا بگیرم🥺

شماکه امضا میخونی دعوت شدی به یه صلوات برای سلامتی اقا امام زمان عج 🥺🌼🦋 انشاالله به همه ارزوهات برسی 🥺🦋🌼⛓️💫🙏✨🌙

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خوندم عزیزمانشالله خیلی زود حاجت روا بشید

امید بخدا ممنون از دعای خوبت،الهی شماهم حاجت روا بشید

هییییچ آقایی توی تاپیک های من شرکت نکنه، نظر هم نده،در خواست دوستی هم نده ،بدونید از آقایون نینیسایتی حالم بهم میخوره🤮
امید بخدا ممنون از دعای خوبت،الهی شماهم حاجت روا بشید

ممنونم عزیزم انشالله💚🤲🏻

فقط 43 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

-شاید اگر صدقه خود را در سطل زباله بندازید زودتر به دست نیازمند برسد تا در صندوق صدقات..!

خوندم ✨🌙 شما ب نیت من بخون ک حاجتمو تا ولادت اقا بگیرم🥺

الهی که شما هم به هر چی میخای برسی بحق آقا امام زمان عج پدر مهربونمون🥺

الهی که شما هم به هر چی میخای برسی بحق آقا امام زمان عج پدر مهربونمون🥺

ممنونم عزیزم 🙏🌹

شماکه امضا میخونی دعوت شدی به یه صلوات برای سلامتی اقا امام زمان عج 🥺🌼🦋 انشاالله به همه ارزوهات برسی 🥺🦋🌼⛓️💫🙏✨🌙

خوندم برات چقدرپول لازم داری برای منم خیلی دعاکن😢

ممنون عزیزم الهی خودتم حاجت روا بشی،منم واست خوندم،قسط دارم ۹۶۰۰فعلا🥺

کاش داشتم انقدروبهت کمک میکردم 🥺🥺الهی ک خدابرات جورش کنه انقدربهت بده ازخزینه غیبش ک تمومی نداشته ...

ممنون از محبتت عزیزم الهی خدا بخاطر قلبه پاکت هم خودتو بی نیاز کنه هم منو🥲خدا خیلی بزرگه واقعا درهایی رو بروی من باز کرده که فقط از سر بخشندگیش بوده،الانم مطمئنم خودش حاجتمو میده ،فقط شاید ایندفعه به واسطه دعا ی شما باشه 🥺

ممنون از محبتت عزیزم الهی خدا بخاطر قلبه پاکت هم خودتو بی نیاز کنه هم منو🥲خدا خیلی بزرگه واقعا درها ...

فدات بشم عزیزدلم 

الهی تموم درهای خیروبرکت وخوبی بروت بازبشه ب حق بزرگی وعظمت خدا🤲🤲🤲🤲

فدات بشم عزیزدلم الهی تموم درهای خیروبرکت وخوبی بروت بازبشه ب حق بزرگی وعظمت خدا🤲🤲🤲🤲

الهی آمین🥺🩵