سلام دوستان ،کسی این تجربه رو داره تو ۴۰ سالگی بچه ی سوم رو بیاره ؟ من الان ۳۸ سالمه تازه می خوام اقدام کنم تا باردار بشم و بچه سوم به دنیا بیاد می شم همون ۴۰ سال.
راضی هستید از بچه سوم داشتن؟ رابطه اش با بچه های دیگه چه جوریه؟
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
من چندنورد دور برم دیدم درحد ۳۹ ۴۰ سال بودن که بچه دار شدن راضی هستن وخوشحال .بچه های اولشون هم بزرگن کمک حالشون بوده وخیلی صبور ترن براساس تجربه که تو زندگی پیدا کردن .مشکل جسمی ومالی نداری چرا نه حتما اقدام کن انشالله خیر هست وخدا نگهدارش باشه
من ۳۰ سالگی آوردم سومی رو . نفسم هستن بچه هام . ولی الان که ۳۴ سالم هست عاقل تر شدم پشیمونم تمااااام روز درگیر کارای خونم و جیغ و داد جدا کردن بچه ها از هم . دوتای بزرگ با کوچیکه نمیسازن و خودشونم باهم نمیسازن با اینکه خییییلی برای تربیتشون وقت گذاشتم و انرژی . کوچیکه نمیذاره اونا ب درس شوند برسن.
🤣منم واسه دختر آوردم ولی پسر شد .. اولیم ۸ سالش وقتی سومی بدنیا اومد
منم الان پسر اولم ۸ سالشه ،پسر دومم ۴ سال ،احتمالا تا باردار بشم و به دنیا بیاد یه ۲ سالی هم رو سن شون میاد .بچه های منم با هم دعوا می کنن اما معمولا چون تو محوطه ی محله بازی می کنن با بچه های محل دعواشون خیلی زیاد نیست