2777
2789

شوهرم هرچی از دهنش درمیادبایه خنده با خودم وخونوادم میکنه،تحملش خیلی سخته به خاطر بچه هام دارم تحملش میکنم،به بچه هام وابستم،چکارکنم

مقابله به مثل 

دلایل مجرد بودن خیلی زیاد میتونه باشه ، اون احمقی که میگه دختر مجرد بی عرضه ست نتونسته پسر تور کنه و با نیش و کنایه میگه ترشیده ، باید بدونه یه دختر دلایل قانع کننده ای برای ازدواج نکردن تو این شرایط داره ،یکی اینکه اگه شوهرت خیانت کنه قانونا حق بهش داده شده که بگه صیغه کرده ، دوما تنها چیزی که زن در ازای بخشیدن حقوقش بدست میاره مثلا قرار بوده مهریه باشه ، مهریه ای که پنج درصد زنها تونستن بگیرن و خیلی دلایل دیگه ، اینکه مردا پرنسس شدن و نمیتونن نیاز عاطفی یه زن رو برطرف کنن و ... پس قبل از اینکه دهن کثیفتون رو باز کنید فکر کنید 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من راه دورم ،پدروبرادرم بعدهشت سال اومدن خونم درحدشش رو موندن،مادرم هم بعد یکسال اومده ولی چند روز بیشترمونده،اگه بدونید چی گفت به پدرومادرم،از سرشب تا حالا حالم خرابه😭😭

استارتر عزیز ایشالا خداوند به دلت و زندگیتون آرامش بده ،ی کانال هست در تلگرام به اسم موج آرامش مینا جهانبخش عالیه ،در حیطه ی روابط زناشویی ،اگر بتونی و قسمتت باشه خیلیییی تغییر مثبت میکنی ایشالا و از،پس تغییرات شما ،همسرت هم خوب میشه باهات ،نمیگم مثبت نیستی خدای نکرده ولی خیلیییی قوی و پخته میشه آدم  و اینکه اگه خواستی بگو آیدی ادمین رو بزارم خود استاد جهانبخش،کانال رایگانه ولی بعد میتونی به استاد پیام بدی و با ۹۹ هزار تومان در کانالهای خودشناسی و پرسش وپاسخ اد بشی کلی چله و تکنیک پاکسازی داره بخدا معرکست من اینقدر الحمدالله تغییرات عالی داشتم دوست دارم تمام هم نوعام تغییرات مثبت واسشون اتفاق بیفته ،ایشالا که مشکلاتت هم حل بشه،چارش فقط آموزش دیدن و آگاهی و قویتر شدنه عزیزم اونم با تکنیکهای خاص ،باید تاثیرگذار باشی ،شوهرت موم بشه تو دستت ایشالا