2777
2789
عنوان

چرا حس میکنم خیانت می کنه😔💔

269 بازدید | 6 پست

بچهاشوهرمن به شدت گرم بود یعنی ی شب از دست نمیداد ولی الان دوسه ماهی میشه نزدیکم نمیاد هرکاری کنم نمیاد غرورم اجازه نمیده برم مستقیم ازش بخام تهه دلم میگه خیانت میکنه خیلی تیزه هیجوره دستش رونمیشه بامن خیلی خوبه از هرلحاظ ولی اینکه نزدیکم نمیاد نگرانم کرده خودم آدم گرمی نیستم که اذیت شم ولی انقدر بی تفاوت بودنم آزارم میده 😔💔

سکوت کردم غرورم نشکنه !غرورم نشکست اما قلبم نابودشد🩶.              

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم،بعضی مردهااین فانتزی رودارن،گاهی هم خانمشون پیشقدم بشه

اونم میکه چی میشع یبار خودت بیایی ولی من نمیتونم امان از این غرورم🤦🏻‍♀️

سکوت کردم غرورم نشکنه !غرورم نشکست اما قلبم نابودشد🩶.              
اونم میکه چی میشع یبار خودت بیایی ولی من نمیتونم امان از این غرورم🤦🏻‍♀️

شماجوونی.خلاق باش یک شب یاعصررویایی بساز.بی شک درذهنش میمونه.کوچولوروهم بگذارپیش مادرخودتون یاهمسرتون.صادقانه بگم دردنیایی که خانم های زیادی حاضرندبابهای اندک تنشون رودراختیارمردهابه راحتی بگذارند،چراشمااین خواسته ی ساده ی ایشون روتامین نمیکنی.واین کارآفت زندگی زناشوییتون هست.لطفالیشترباخودت کارکن.وذهن وبدنت روآماده کن.غریبه که نیست،همسرت هست.یک دوش  لباس شیک وآرایش ملایم ویک چشمک😁اگرواست سخته یک یادداست کوچک واسش بنویس،بااین مضمون.آقای فلانی،این یک بلیت س ک س دونفره است،انتخاب زمان ومکان باشماست،یامثلاشمادرفلان روزیافلان تایم دعوت شدید...حواست باشه همکاری آشنایی یادداشتت رونبینه.🥰😉😁😁حتماکه نبایدبه زبون بگی.نوشتن عالیه.یاپیامک

اومی بیند.درمحضراوهستیم.