2777
2789

بخدا 

به هرکی خوبی میکنم نهایتش بدی میبینم 

حتی به بچم

علتش نامشخصه

بارون اومد و یادم داد                                                                                         هرچی آرایش کنی میشوره میبره
چقدرخوبی میکنی ؟ همیشه خوبی میکنی و شده ی وظیفه برات؟

آره همیشه سعی میکنم خوب باشم

بارون اومد و یادم داد                                                                                         هرچی آرایش کنی میشوره میبره

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آره همیشه سعی میکنم خوب باشم

تقریبا از همینه…
خوبی کردن و مهربانی خیلیخوبه

ولی مثل تموم چیزای دیگه به اندازه و به موقع

//   کِـی به انداختن ِ سنگ پیاپی در آب ، ماه را میشود از حافظه ی آب گرفت !؟ //   میرسن روزای خوب🤍🌸🌱 پَرواز ۶۵۰

تقریبا از همینه…خوبی کردن و مهربانی خیلیخوبهولی مثل تموم چیزای دیگه به اندازه و به موقع

نمیدونم چیکارکنم گاهی میگم یه مدت برم یه مسافرتی چیزی تا نبودم حس شه

نمیدونم چیکارکنم گاهی میگم یه مدت برم یه مسافرتی چیزی تا نبودم حس شه

مسافرت برو نه ک برا احساس شدن نبودنت

برو تا از گشت و گذار لذت ببری و استراحت کنی😍🤍🌸🌱

//   کِـی به انداختن ِ سنگ پیاپی در آب ، ماه را میشود از حافظه ی آب گرفت !؟ //   میرسن روزای خوب🤍🌸🌱 پَرواز ۶۵۰

مسافرت برو نه ک برا احساس شدن نبودنتبرو تا از گشت و گذار لذت ببری و استراحت کنی😍🤍🌸🌱

مرسی که اومدی تاپیکم🥰🥰

منم همینطور، خیلی برام عجیبه

از بچگی همین بودم 

توام؟؟

آره همیشه ولی حالا بیشتر

با اجازه ت از تاپیکات فهمیدم توام دل نازکی و یه دختر داری درسته ؟