2777
2789

همکلاسی دانشگاهمه و خیلی محترم و مودب و تایپمه

اهل درس ، شعر ، اهل زندگی خلاصه😂 یا منم خیلی محترمه

رابطمون کاملااااااااا رسمی و در چارچوب ادبه

حالا در حد سلام و علیک و گاهی غیرمستقیم جزوه گرفتن و ..

ولی کاملا رسمی

ایشون تولدمو ریپلای زد و خیلی رسمی تبریک گفت منم تشکر کردم.

الان یه ماه پیش استوری ترحیم دوستشو گذاشت

که من سین نزدم که وارد مسایل شخصی نشم چون حفظ سنگینی برام مهمه

الان باز آگهی چهلمش گذاشته

شما باشین ریپ می‌زنین یا نه؟؟؟؟ اصلا سین میزنین؟

دقت کنین آدم سنگین می‌پسنده هااا ، خودمم حساسم رو این🫠💔

نه نه 

فقط تولد یا موففقیت

آریایی🦁 https://abzarek.ir/service-p/msg/2196109                                                                        ناشناسم   ✨️                 من شک دارم به شادیای شما 🗣             

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

استوریشو نگاه کن ولی چیزی ننویس 

فقط 5 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خدایا بمن لیاقت مادر شدن رو بده تا منم بتونم ب زودی هدیه ترو ک از وجود خودمه تو آغوش بگیرم😔میشه برای مامان شدنم صلوات بفرستی؟؟؟یه بچه صحیح سالم👼خدایا رومو زمین ننداز۱۴۰۳/۳/۳😔خدایا این انتظار داره منو از پا درمیاره ،رحمی ب حال دلم کن ، ب زودی بچه سالم بهم بده ترو ب بزرگیت قسم😭۱۴۰۳/۸/۲۲

لایک کن استوریشو

فقط 5 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خدایا بمن لیاقت مادر شدن رو بده تا منم بتونم ب زودی هدیه ترو ک از وجود خودمه تو آغوش بگیرم😔میشه برای مامان شدنم صلوات بفرستی؟؟؟یه بچه صحیح سالم👼خدایا رومو زمین ننداز۱۴۰۳/۳/۳😔خدایا این انتظار داره منو از پا درمیاره ،رحمی ب حال دلم کن ، ب زودی بچه سالم بهم بده ترو ب بزرگیت قسم😭۱۴۰۳/۸/۲۲