2777
2789
کی باید برد سنجش ..پسر من متولد دی 98هست مرسی که راهنمایی میکنید

باید اینترنتی نوبت بگیرین 

آخر هم نندازین شلوغه 

🌹🌹🌹🌹اللهم عجل لولیک فرج 🌹🌹🌹                        🌹اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 🌹

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم دخترم فک کنم دوماه پیش بردم اصلا نگران نباش. سوال سختی نمی پرسن قد و وزنش رو میگیرن دندون هاشم م ...

بچه سومه ولی چون با اون دوتا فرق داره میترسم

دوتا واسطه پیدا کردم 7تومن قراره بدم بهشون 🤦🏼‍♀️پسرم بدون چون چرا قبول کنن

بچه سومه ولی چون با اون دوتا فرق داره میترسمدوتا واسطه پیدا کردم 7تومن قراره بدم بهشون 🤦🏼‍♀️پسرم ب ...

از منم سومه و نیمه اولیه و فروردینی هست 

کار سختی ازشون نمی خوان

🌹🌹🌹🌹اللهم عجل لولیک فرج 🌹🌹🌹                        🌹اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 🌹

ثبت شده 17بهمن ساعت 10,رنگا میشناسه تا5,هم میشماره

مگه پیش‌دبستانی  نفرستادیش

از منم سومه و نیمه اولیه و فروردینی هست کار سختی ازشون نمی خوان

ان شاالله قبول بشه راحت 

براش نذر کردم 🥲تا صب میشینم اشک میریزم 

از نظر قد و وزن ومغزی اصلا مشکل نداره ولی بازم نگرانشم

فک کنم بشه فعلا لغوش کنی 

و بعد بشینی باهاش کار کنی

ن دیگ باید تا ۱۰ بشماره

معلم پیش ما میگفت ممکنه بگن از ۱۰ ب ۱ بشمار

ولی از بچه ام نپرسید اینو

یا ی شعر بخونن

یا مثلا چنتا چینه و چوب خط میندازه رو میز میگه مثلا دوتا دوتا جدا کنه

یا ی تصویر میده میگه دربارش صحبت کن 

اینا رو با بچه ات کار کن 

تا ۲۰ باید بلد باشه بشمره. چپ و راست بالا پایین ، زیر یا رو . لی لی بلد باشه بره. شعر بخونه. چند تا معکب دارن. مثلا میگه ۵ تاشو بشمر بده من . یا باهاشون الگو درست میکنه بعد به پسرت میگه مثل الگوی من درست کن. یا ازش میخوان یه نقاشی بکشه

تا ۲۰ باید بلد باشه بشمره. چپ و راست بالا پایین ، زیر یا رو . لی لی بلد باشه بره. شعر بخونه. چند تا ...

شعر واینا بلد نیس یادهم نمیگره کلا کارش بازی با گوشیه

چند نفر پیدا کردم به واسطه اونا ان شاالله قبول بشه

سال بعد می‌ره پیش دبستانی الان وقت بگیرم آخه زود نیست

نه برای ورود به دبستان هست