2777
2789
عنوان

دخترم شبا خیلی دیر میخوابه همش میگه خوابم نمیبره

| مشاهده متن کامل بحث + 1180 بازدید | 76 پست
بله میره تو اتاق نیم ساعت بعد صداش میاد میگه مامااان خوابم نمیبره

خوب شما برو پیشش لالایی بخون ماساژ بده تا بخوابه 

طبق اصول اگر بدن تا یک ربع بی خرکت باشه خواب اتفاق میفته 

بلد نیست بخوابه 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

باید برقارو خاموش کنی مواد قندی ندی بهش شبا و اجازه ندی فیلم کارتون و یا بازیای هیجانی ببینه بکنه 

یک ساعت قبل خواب بچه ها باید خونه تاریک شه لابد خودتونم دیر میخوابید برای همین اونم دیر میخوابه

فقط اراک اینجوریه؟ بخاطر تاریکی؟

نه 

فک کنم مصرف انرژی

اما چه جالب من فک میکردم کل کشور همینه

گاهی در یک مکان تاریک هستی و فکر می کنی مَدفون شده ای اما در واقع تو را کاشته اند 🌱 “کریستین کین”

گلم خوابش اوکیه فقط باید ساعت بیداری صبحش رو تغییر بدی 

صبح هفت بیدارش کن و شبها شام نهایت هشت خورده بشه یکم بازی و یا خوندن کتاب داستان تا چشماش خسته بشه و قبل خواب حتما شیر عسل گرم و بعدش بره تختش 

پسر من همین روتین رو داره ۹ خوابه خوابه صبح ها هم چه تعطیل چه غیر تعطیل ساعت هفت بیداره 

شاید هم نظر نباشیم ، ولی هم وطنیم، هم جنسیم، و شاید همدرد پس همدیگر رو با احترام بدرقه کنیم.                                         
خوب شما برو پیشش لالایی بخون ماساژ بده تا بخوابه طبق اصول اگر بدن تا یک ربع بی خرکت باشه خواب اتفاق ...

میخواد هرشب این کار رو کنی من خودم زودتر ازون خوابم میبره