2777
2789

از منی ک الان عین خر تو گل گیر کردم ب شما نصیحت

شما خیلی وقت دارین خیلی ، اینو نمبگم ک بگم بزارین بعدا شروع کنین اینو دارم میگم ک بگم از وقت زیاادی ک دراختیارتونه نهایت استفاده رو بکنین بلد نیستین برنامه بریزین ازالان یاد بگیرین هیچوقت یادگرفتن برنامه ریزی درست رو نزارین برا دوازدهم ، 

روزانه ۲تا فقط ۲تاتست بزنی بهتر از هیچیه، هر چی ویدیو تدریسه رو از الان شروع کنین دیدن ، هیچ وقت ب حرفای مغزتون ک میگ اوهو کلی وقت داریم کوووو تا کنکور گوش ندین بخدا این منو تو منجلاب انداخت، شما وقت دارین اگ از الان شروع کنین اروم اروم وقت میکنین رفع اشکال کنین بهتر یادبگیرین بیشتر تست بزنین و خیالتونو رلحتتر کنین 

یه چیزی هم ک منو خیلی عقب انداخت کمالگراییمه و اینکه همش میگفتم خودم از پسش بزمیام نیلز ب مشاور ندارم شاید ۵۰درصد نیاز ب مشاوره ندارن ولی اگه دیدی نیاز داری هیچوقت نزار کمالگراییت جلوی مشاوره گرفتنتو بگیره(مشاور حرفع ای نه هر مشاوری)

ادامه میزارم پست بعدی

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سوما افسردگی : نزار ادامه دار بشه و کمترین بیحوصلگی و افسردگیتو جدی بگیر و دنبال راه درست کردنش باش بخدا ک ادامه دار بشه بدبخت میشی

چهارم تلقین تلقین نکنننن اصلااااا ب خودت نگو افسردم و حوصله ندارم کم کم ولقعی میشه دست و پاتو میبنده این تلقین جاش چیزای مثبتو تلقین کن

یک چیزی هم از طرف من بشنوید که درسش تموم شد تازگیا..

هیچ وقت فکر نکنید به ته خط رسیدین کنکوری های ۱۴۰۴ خیلی وقت دارین بلند شین میتونید باور کنید مگه شما چی از آدمی که تو ۳ ماه کنکور قبول شده کم دارین ؟

یک چیزی هم از طرف من بشنوید که درسش تموم شد تازگیا..هیچ وقت فکر نکنید به ته خط رسیدین کنکوری های ۱۴۰ ...

ساعت مسی جان توصیه هام کمکت کرد درباره آلمانی ؟

کاربر قدیمی 🌹🌱 یه لایک بکن یا جواب بده ببینم خوندی یا نه 

یک چیزی هم از طرف من بشنوید که درسش تموم شد تازگیا..هیچ وقت فکر نکنید به ته خط رسیدین کنکوری های ۱۴۰ ...

چی قبول شدی شما 

کاربر قدیمی 🌹🌱 یه لایک بکن یا جواب بده ببینم خوندی یا نه