2777
2789
عنوان

دوست معمولی پسر مجازی

284 بازدید | 21 پست

با یک پسری تو مجازی همینطوری دوست شدم و هیچ چیز بدی ازش ندیدم واقعا و تو همون دفعه دوم بهم گفت آبجی و من فک کردم تازه داره اینو میگه که من حد خودمو بدونم و خب دیگه گفتم قصدش دوستی نیست دیگه

طوریم حرف زدم که خودش اگه قصدش دوستیه بره دیگه

اما خلاصه که چیز بدی ندیدم

گذشت و چند وقت بعدش اومد گفت باید یه چیزی بگم و من خداخدا میکردم دوستی نباشه منظورش بعد گفت امیدوارم جوابت نه نباشه منم گفتم خب نگو اگه فکر میکنی جوابم نه عه بعد گف باید بگم و قبول میکنی که منم اینجاش سریع گفتم نه اونم گف نه منظورم اون نبود و بحث و پیچوند کلا منم گفتم اوکی دیگه فهمید و اگه قصدش دوستی باشه جدی دیگه پیام نمیده

اما خوب گذشت و دیگه هیچی نگف تا اینکه یه بار خیلی اشاره زد غیر مستقیم کلا و منم گفتم داری هم حرفت و میزنی هم میگی نه و نه اینکه تو بد باشی اما من هنوز بچه ام و به هیچ عنوان نمیخوام چنین کاری بکنم و همون طور که تو تصمیم گرفتی الان بری تو رابطه منم میخوام تو ۲۰ سالگی برم (من ۱۶ سالمه اون ۲۰)

و اونم قبول کرد و فهمید دیگه فقط گفت اگه من تا ۴ سال دیگه نرم تو رابطه که میدونم نمیرم تو اون موقع قبول میکنی؟ منم گفتم به اونجا نمیرسه و تو دانشگاهتون یکیو پیدا کن

دوباره گذشت و یک بار اشاره غیر مستقیم زد به این موضوع و منم با شوخی رد کردم و بعد اون دیگه کلا خیلی کم پیام میدم هفته ای یه بار شاید

واقعا تو یه جایی از ذهنم درگیره که اون وابسته نشه به خاطر همین پیام نمیدم و واقعا نمیخوام فک کنم اینو تو ذهنش داره

شما تجربه ای داشتین؟

به نظرتون کارم درسته؟

شیرتو خوردی عاسیسام ؟

دختری بادنیای دخترانه خودوقلبی مهربان🎊🎀 دوسه مثقال خریت زخران چیزی نیست 🐴 آدمی هست که الحق دوسه خروار خراست ...💫اگر ایران به جز ویران سرا نیست ؛ من این ویران سرا را دوست دارم 💔

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

هرچه سریعتر کل پسزای دورورتو حذفکن بشین سر زندگیت از آبجی داداش چیزی واست درنمیاد 

کاربری دست هزارنفرهه👀پروفایلم یه گربه س که روی تخت خوابیده🐱🐈_از الان میخوام برای آینده م بجنگم، برای یه خیال راحت، برای آرامش۱۹خرداد۱۴٠۴✨

چرا من باید بیایم تاپیک روابط مسخره دوتا بچه تو مجازی رو بخونم..‌.تنها دلیلش بیشعوری خودم هست

منم وایی🤣🤣

🌟اللَّهُمَّ کُنْ لِوَلِیِّکَ الحُجَهِ بنِ الحَسَن. صَلَواتُکَ علَیهِ و عَلی آبائِهِ فِی هَذِهِ السَّاعَهِ وَ فِی کُلِّ سَاعَهٍ وَلِیّاً وَ حَافِظاً وَ قَائِداً وَ نَاصِراً وَ دَلِیلًا وَ عَیْناً حَتَّى تُسْکِنَهُ أَرْضَکَ طَوْعاً وَ تُمَتعَهُ فِیهَا طَوِیلا.برحمتک یا الرحم الراحمین🌟

۱۶ سالمه قصدمم رل و این چیزا نبود به هیچ عنوانحالا چون ۱۶ سالمه نمیتونم با کسی دوست معمولیم بشم؟

گل من من خودم چندسال پیش توی موقعیت تو بودم ازین کار اشتباهت بیرون بکش ببین زندگیت چقد اوکی میشه

کاربری دست هزارنفرهه👀پروفایلم یه گربه س که روی تخت خوابیده🐱🐈_از الان میخوام برای آینده م بجنگم، برای یه خیال راحت، برای آرامش۱۹خرداد۱۴٠۴✨

نگران اون نباش. اون اصلا وابسته نمیشه. مراقب باش خودت وابسته نشی.

خودم که اهلش نیستم اصلا

آخه بی هیچ دلیلیم وقتی الان ۲ ماهه هیچ حرفی نزده یه دفعه برم بگم بیا دیگه با هم حرف نزنیم

نمیگه این کم داره؟😂