2777
2789
عنوان

کیا دیگه از ارتباط با مردا میترسن

479 بازدید | 25 پست

۴ هفته اس ک با شخصی ک قول قرار ازدواج داشتیم تموم کردیم تاالان دوتا پیشنهاد تو موقعیت همین ادم داشتم ولی واقعا دیگه از مردا ترسیدم حس میکنم همه قصدشون گول زدن ی دختره حس میکنم خیلی کم پیش بیاد واقعا ی مرد ی دختر رو بخواد ولی ما دخترا یا وارد رابطه نمیشیم یا از دل و جون مایه میذاریم

دلم برا خودمون سوخت

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره زنها کلا احساسی میان جلو

در حالی که مردها همین حرفارو به پنج تا دختر دیگه هم میتونن بزنن بدون ذره ای احساس گناه

آقایون سایت درخواست دوستی نفرست نفرست،خانمهای بالای۳۰ یا حتی ۴۰ نظر بدن ممنونم🙏🏻

درست میگی عزیزم 🥺کسی ک شوهرش محبت نکنه باید چکار کنه ...دلم گرفته شوهرم همش میگه کار دارم

چرا برای خودتون سرگرمی دیگه ای جز شوهرتون ندارید؟ 

آقایون سایت درخواست دوستی نفرست نفرست،خانمهای بالای۳۰ یا حتی ۴۰ نظر بدن ممنونم🙏🏻

گلم آخه کدوم سرگرمی می‌تونه منو راضی کنه از جهت احساسی ...

احساساتتونو تحت کنترل داشته باشید مردها خسته میشن از زنهای خیلی احساسی

حتی نمیشه به اون جاست فرند پسرت اعتماد کنی فقط یه هفته تورو به عنوان دوست میبینم از روز هشتم دیگه شب ...

اره شنیدم اینم ک اونام برا ادم پلن دارن 

حواسمونو باید جمع کنیم اکثرا قصد و نیت خوبی ندارن مردیی ک دوست داره واقعا مشخصه به حست شک نکن